Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten Türkiye'den gitme kararı

Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bir süredir Londra'dan fotoğraf paylaşıyordu. Bu fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre İngiltere'de ev alan çift, projeleri olmadığı dönemde Londra'da yaşayacaklar.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten Türkiye'den gitme kararı

Binbir Gece ve Vatanım Sensin dizileriyle isimlerini Türk dizi sektörüne yazdıran ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, yaşamlarında radikal bir değişikliğe imza attı. Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan çift, bir süredir ekranda yer almıyordu. Son olarak 'Babil' dizisinde yer alan Ergenç, daha sonra pandemi nedeniyle setlere ara verdi.

LONDRA'DA YAŞAYACAKLAR

SnobMagazin'in özel haberine göre; Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in sosyal medyada İngiltere'nin başkenti Londra'dan paylaştığı fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Londra'dan bir ev satın aldığı öğrenildi. İkilinin projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra'da yaşayacağı iddia edildi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten Türkiye'den gitme kararı - Resim : 1

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Artık Türkiye'de yaşamayacaklar

SET OLDUĞU ZAMAN GELECEKLER

İkili, set olduğu zaman İstanbul'a gelip, kamera karşısına geçecek. Korel, son günlerde Instagram'dan sık sık Londra'dan çektirdiği fotoğrafları yayınlıyor.

HALİT ERGENÇ VE BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Halit Ergenç 30 Nisan 1970 tarihinde dünyaya geldi. Ergenç, ortaokul ve lise öğrenimini Beşiktaş Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Bölümü’nde eğitim almaya başladı. Oyunculuk isteğinin peşinden koşan Halit Ergen, İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki eğitimini yarıda bırakarak Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Tiyatro Bölümü’ne geçer ve eğitimini burada tamamladı.

Mimar Sinan’da eğitimini tamamlayan Ergenç, ufak tefek tiyatro oyunlarında yer alamaya başladı ancak asıl adını duyurduğu iş 2006 yılında başladığı Binbir Gece adlı dizi oldu. Performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ergenç, daha sonra birçok başarılı işte rol almaya başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman rolüyle de hafızalara kazınmıştır.

Bergüzar Korel ile olan beraberliği ile bilinen Ergenç, aslında 2007 ve 2008 yıllar arasında oyuncu Gizem Soysaldı ile evlenmiş. İkili bir yıllık evlilikleri sonrasında boşanmıştır. Daha sonrasında Bergüzar Korel’le tanışan ve aşk yaşayan ikili kısa sürede evlenmiş ve magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer almıştır.

Bergüzar Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D'nin "2006'nın En Fazla Reyting Alan Dizisi" unvanını alan Binbir Gece'deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı.

Etiketler
Bergüzar Korel İngiltere Ordu Londra Halit Ergenç