Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu görüntüler gündem olmuştu: O anları anlattı

Banu Alkan, yılbaşı paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Alkan, kendi kendine konuştuğu video ile ilgili açıklama yaptı.

Televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri, yeni yıl ile ilgili iyi dilek ve temennilerini dile getirirken Banu Alkan'dan da ilginç bir paylaşım geldi.

Payetli bir elbiseyle bir otelin lobisinde çektiği videoyu Instagram hesabından yayınlayan Alkan'ın gönderisi olay oldu.

Paylaşımda, 63 yaşındaki sanatçının ilk olarak karşısında birinin olduğu düşünülen kişiyle konuşup sohbet ettiği ve ona öpücük attığı görüldü. Ancak daha sonra Banu Alkan'ın videoda kendi kendine konuştuğu ortaya çıktı.

OLAY PAYLAŞIMIN PERDE ARKASINI ANLATTI

Banu Alkan, videonun perde arkasını 'Teve2 Magazin Masası' canlı yayınında anlattı.

Büyük starların katıldığı bir yapım şirketinin yeni yıl yemeğinde olduğunu belirten 63 yaşındaki oyuncu, söz konusu videoda lobiden geçerken yeni yılını kutlayan insanlara cevap verdiğini söyledi.

Banu Alkan, "Sosyal medyada 'Banu Hanım kiminle konuşuyor, hayalet mi?' diye yorumlar yapıldı. Bir firma için yaptığımız çekimde ses çıkmasın diye kuytu yer arıyoruz. Arada bir insanlar da geçiyor, çekimde olduğumuzu görüyorlar. O sırada birçok kişiyle konuşuyorum. Instagram hesabımda bunları paylaşabildim, o kişilerin isimlerini veremedim. 2022'ye sevenlerime 'mutlu yıllar' diyerek girmiş oldum" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Banu Alkan Muş