Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 17 yılın acısını çıkarıyor

17 yıl sonra aşklarına kaldığı yerden devam eden Jennifer Lopez ve Ben Affleck cephesinde ateş bacayı iyice sarmış gibi görünüyor...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 17 yılın acısını çıkarıyor

JLo'nun 52'inci doğum günü şerefine Fransa'nın St Tropez kentine giden Lopez ve Affleck ya da tıpkı yıllar önce kendilerine veriler isimle Bennifer çifti, yine romantizmin doruklarında objektiflere takıldı.

ÜNLÜ KLİPTEKİ GİBİ

Lüks bir yatla denize açılan çift, güvertede güneşlenirken, Lopez'in şöhretin doruğuna çıkmasını sağlayan 2002 tarihli Jenny From The Block klibinin ünlü sahnesini de kelimenin tam anlamıyla yeniden yaşattı.

O POZU PAPARAZZİLER DE YAKALADI

130 milyon dolarlık lüks yatın güvertesinde güneşlenen çift, yanlarındaki arkadaşlarına da aldırmadan romantik anlar yaşadı. Affleck bir ara elini sevgilisi Lopez'in kalçasına koydu. Aşık çift, o şekilde bir arkadaşlarının objektifine poz verdi. Lopez ile Affleck'in o anlarını da onları adım adım takip eden paparazziler de kaçırmadı ve uzaktan görüntülendi.
Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 17 yılın acısını çıkarıyor - Resim : 1

ÖPÜCÜK YAĞMURU

Bennifer, o romantik gezintide Lopez'in 52'nci doğum gününü de kutladı. Lopez, bu özel gezide çektiği bazı fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaştı. JLo ile Affleck, doğum günü kutlaması sırasında güvertede güneşlenirken sık sık birbirlerini öpücüklere de boğdu.
Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 17 yılın acısını çıkarıyor - Resim : 2

Etiketler
Jennifer Lopez