İzel isyan etti: 2 aylık param kaldı

Koronavirüs salgınından dolayı uzun zamandır konser veremeyen şarkıcı İzel, ekonomik sıkıntılar yaşamaya başladı. Arabasını satıp geçinmek için kredi çektiğini söyleyen şarkıcı, "2 aylık param kaldı sonra ne olacağını bilmiyorum" dedi.

İzel isyan etti: 2 aylık param kaldı

İzel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D Pazar'dan Asiye Acar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağır bir hastalık dönemi geçiren ünlü şarkıcı zor günleri geride bıraktığından bahsederken koronavirüs salgınından dolayı yaşadığı ekonomik sıkıntılarını da anlattı.

“SANCILI BİR DÖNEM GEÇİRDİM”

Yaşadığı sağlık sorunlarından bahseden İzel, şunları söyledi: "6 ay kadar sağlık sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, çok değişik bir hastalık... Adını bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı. Sonra çok ağrılı ve sancılı bir dönem geçirdim. Tam iyileştim 'hadi' dedim. 'Artık çıkıyorum sokağa' bir anda başımıza korona geldi.”

"2 AYLIK PARAM KALDI"

Koronavirüs salgınından dolayı mekanlara kısıtlama gelmesi ve konserlerin iptal olmasıyla zor günler geçiren şarkıcı, bununla ilgili ise şöyle konuştu: “Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum ekonomik sıkıntılar ben de yaşadım. Benim tabii ekstra durumlar oldu. Önce babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş olsun. Bir birikimim vardı ama bu dönemde hepsi gitti. Arabamı sattım. Ufak bir miktarda kredi çektim öyle idare ediyorum. İki aylık param var ondan sonra ne olacak bilmiyorum. Mutluluğun formülü bence ahlak, vicdan, adalet ve aşk.”

Etiketler
Konser Kredi Para Salgın