Kenan İmirzalıoğlu kendisine öğretmen arıyor!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster ekrana ara verdikten sonra yeni bir adım attı. Sunduğu bilgi yarışmasında genel kültürüyle dikkat çeken oyuncu, tarih dersi almak için kolları sıvadı.

Kenan İmirzalıoğlu kendisine öğretmen arıyor!

Yaklaşık 2 yıldır bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster”i sunan Kenan İmirzalıoğlu, insanlık tarihini daha iyi öğrenmek için tarih hocası aramaya başladı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, tarih ve felsefeye ilgi duyan 46 yaşındaki oyuncu, kendisine özel ders verecek hocayla yeniden öğrenci olmanın keyfini çıkarmak istiyor. Dostlarına, öğrenciliğin kendisi için hiçbir zaman bitmediğini söyleyen İmirzalıoğlu, oyunculuk alanında da kendini eğitmeyi sürdürüyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olan ünlü oyuncu, ömür boyu eğitimin önemine inanıyor.

OYUNCULUĞU BIRAKMADIM

Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de kameralara takılan Kenan İmirzalıoğlu, 'Kurtlar Vadisi Kaos' dizisinde rol alacağına dair çıkan haberlerle ilgili konuştu.

İmirzalıoğlu, "Ben de gazetelerden öğrendim bu haberi, böyle bir teklif olmadı ama oyunculuğu bırakmadık gelen teklifleri değerlendiririm" diyerek kahkaha attı.

Dijital mecra projelerine de sıcak baktığını belirten oyuncu, "Bu tarz projelerde; örneğin üç ay çekim yapıyoruz ve bitiriyoruz. Bence daha iyi ve güzel. Bana sunulan projeler olursa neden olmasın?" şeklinde konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın dijitaldeki yeni projesi 'Exxen' platformu için de başarılı televizyoncuya başarılar diledi.

Etiketler
Kenan İmirzalıoğlu Öğretmen