Sokakta yaşayan eski model: Beni kötü insanlar bu hale düşürdü

Yldız oyuncu Jeremy Jackson ile geçtiğimiz yıllarda boşanan eski model Loni Willison sokaklarda yaşamaya devam ediyor. Bu şekilde olmasının nedeni kötü insanlar olduğunu aktaran Willison yine çöpleri karıştırırken görüntülendi.

Sokakta yaşayan eski model: Beni kötü insanlar bu hale düşürdü

Eski model Loni Willison yine sokaklarda görüntülendi. Çöpleri karıştırırken objektiflere takılan 37 yaşındaki Willison, kendisine yiyecek ile ayakkabı veren bir muhabirle sohbet etti.

Willison, bu duruma düşmesinin nedeninin Hollywood yaşantısı ya da uyuşturucu olmadığını dile getirdi.Eski model, fotoğrafçının kendisine "Siz ünlü Loni Willison musunuz?" diye sorması üzerine "Ünlü mü bilmem ama evet" dedi.

Gazetecinin kendisine böylesine güzel ve yetenekli birinin neden hayatına devam etmeyip sokaklarda yaşadığını, neden kimsenin kendisine yardım etmediğini sorması üzerine "Sıkışıp kalmış durumdayım" diyerek yanıt verdi.

Bu şekilde olmasının nedeni kötü insanlar olduğunu aktaran, Willison şu açıklamayı yaptı: "Birinden bana yardım etmesini istesem bile, kimsenin benim için yapabileceği bir şey yok. Bir binada yaşayamıyorum, bir evde yaşayamıyorum, hiçbir yerde yaşayamıyorum. Sürekli olarak hareket etmek zorundayım"

Sokakta yaşayan eski model: Beni kötü insanlar bu hale düşürdü - Resim : 1