'Fenomen Doktor' Berika Demir: Şeyma Subaşı'nın gayesi yok ama sürekli gündem oluyor

Sosyal medyada 'Fenomen Doktor' adıyla tanınan Berika Demir hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu.

'Fenomen Doktor' Berika Demir: Şeyma Subaşı'nın gayesi yok ama sürekli gündem oluyor

Berika Demir, Şeyma Subaşı ile beraber instagram hesabı yönetebileceğini söylerken Subaşı için, pek fazla gayesi olmadan sürekli gündem olduğunu belirtti. Sosyal medyadan gelen kazancı ile öğrencilere burs verip okuttuğunu söyleyen Berika Demir bu yıl 53 öğrenciye bu imkanı sağlıyor.

İçeriğe geçmeden önce izleyici kitlesinde seni tanımayan veya şu an bir videoda seni izleyecek varsa biraz seni dinlemek istiyorum. Fenomen doktor diyorlar sana. İntern yapıyorsun aynı zamanda sosyal medyada büyük bir kitlen var. Seni bilmeyen kişilere Berika’yı anlatmanı istiyorum.

Çapa Tıp Fakültesi’nde son sınıftayım ve intern hekim olarak çalışıyorum. Çok zor bir süreçteyiz. Biz ve hocalarımız bu zor süreci yönetiyoruz. Doktorluk hayatımın yanı sıra sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyorum. Beni sevenlerin yoğunluğu ve sevgisi de büyüdü. Kocaman bir aile olduk. Sosyal medya, büyülü bir ortam. Herkes orada en pahalı restoranlara gidişini ya da en pahalı arabalara binişi ni gösteriyor. Kimse ne kadar çalıştığını göstermiyor ya da çalışmadan oralara gidiyor. Oraları bilmiyorum ama ben sonrasında simitte yesen iyi bir mesleği yaptığındaki vereceği saygınlığın ölçülemeyeceğini göstermeye çalışıyorum.

Etiketler
Ferit Demir Şeyma Subaşı