Jennifer Aniston ile Brad Pitt evleniyor mu? Açıklama geldi

Bir zamanlar Hollywood'un gözde çifti olan Jennifer Aniston ve Jennifer Aniston'in evlenmeye hazırlandığı iddialarına ünlü sanatçıların sözcülerinden yalanlama geldi.İkili SAG Ödülleri gecesinde sahne arkasındaki yakınlaşmışlardı.

Jennifer Aniston ile Brad Pitt evleniyor mu? Açıklama geldi

Bir zamanlar Hollywood'un gözde çifti olan Jennifer Aniston ve Jennifer Aniston'in evlenmeye hazırlandığı iddialarına ünlü sanatçıların sözcülerinden yalanlama geldi. İkili SAG Ödülleri gecesinde sahne arkasındaki yakınlaşmışlardı.

Aniston ve Pitt'in fiziksel teması bol olan kısa sohbetinin objektiflere yansıması, kimilerine göre yeni bir başlangıç olarak yorumlanmıştı.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, Brad Pitt ile Jennifer Aniston’ın Meksika’da yıldırım nikahıyla evlenmeye hazırlandığı iddia edilmişti.

Gelişmelerin ardından iki oyuncunun sözcüsünden de evlilik hazırlıklarında olduklarına dair çıkan haberlere yalanlama geldi.

Pitt ve Aniston'ın sözcüleri People dergisine verdikleri demeçlerde eski çiftin sadece arkadaş olduğunu aralarında romantik bir ilişki bulunmadığını belirtti.
Çift, 1998 yılında birlikte olmaya başlamış, 2000 yılında da Malibu’da gizli bir törenle evlenmişti. Çiftin 2005’teki boşanmasının ardından Pitt, Mr. and Mrs. Smith filmindeki rol arkadaşı Angelina Jolie ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Etiketler
Hollywood Brad Pitt