Çöküşü piyasaları sarsan kripto para borsasında yaşananlar dizi oluyor

Amazon, geçtiğimiz haftalarda çöken kripto para borsası FTX'in yaşadıklarını ve CEO Sam Bankman-Fried'i anlatacak bir dizi için kolları sıvadı.

Çöküşü piyasaları sarsan kripto para borsasında yaşananlar dizi oluyor
FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried.

Yapımın, Avengers filmlerinden tanıdığımız Anthony ve Joe Russo ikilisinin prodüksiyon şirketi AGBO tarafından geliştirileceği ve 8 bölümlük bir mini dizi olacağı ifade edildi.

Webtekno'nun bildirdiğine göre dizi gazetecilerin olaylar hakkında ‘içeriden’ öğrendiği bilgilere dayanacak. Ayrıca Hunters isimli popüler Amazon dizisinin yaratıcısı David Weil’ın da yapımcı ve yazar olarak FTX dizisinde yer alacağı aktarılıyor.

Avengers: Endgame ve Avengers: Infinity War gibi Marvel dizilerini yöneten Anthony Russo ve Joe Russo ile diziyi yönetmeleri için görüşüldüğü de gelen bilgiler arasında.
Bu ikiliye ait prodüksyion şirketi AGBO’nun FTX yapımını geliştireceğini tekrar belirtelim. Ayrıca, Amazon’un dizinin çekimlerine 2023 yılının ilkbaharında başlamayı planladığını da belirtildi.

Amazon’un FTX dizisinin ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kripto para piyasaları, son zamanlarda popüler borsa FTX’in yaşadıkları ile sallanıyordu. Likidite krizi yaşayan dev borsa, geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini açıklamış, birçok yatırımcının mağdur olmasına neden olmuştu. Bu durum, piyasaları derinden etkilerken lider kripto para birimi Bitcoin dahil birçok kripto para biriminde düşüşlere yol açmıştı.

Etiketler
Kripto Borsa Kripto para Para