Berkant Kıray'ın Bir Kez Daha Dünya adlı eseri okuyucudan tam not aldı

Bir Kez Daha Dünya isimli kitabı Kitapyurdu, İdefix gibi alanında en bilinen kitap satış siteleri başta olmak üzere bütün online kitap satış sitelerinde satılmaya başlandı.

Berkant Kıray'ın Bir Kez Daha Dünya adlı eseri okuyucudan tam not aldı

Kitabın yazarı Berkant Kıray'ın önceden yazdığı iki kitabı daha bulunmaktadır. Bu kitapların ismi Sokaktaki İnsan ve Var Olmayan Kraliçe’dir. Felsefi nitelikte eserler kaleme almayı seven yazar bu sefer kitabında öldükten sonra hayata dönen bir öğretmenin gözünden toplumun gelmiş olduğu durumu anlatıyor.

Berkant Kıray’ın Bir Kez Daha Dünya adlı edebi romanı 2017 yılında satışa sunuldu. Çıktığı günden bu yana okuyuculardan büyük bir ilgi gören kitapta; öldükten sonra dirilen bir öğretmenin başından geçenler komedi tarzında anlatılıyor. Toplum ise böyle büyük bir mucize karşısında heyecanlanmıyor ve makineleşmiş bir şekilde düzenine devam ediyor. Kitapta Kapitalist dünya düzenine yönelikte eleştirel ifadeler yer alıyor. Dünyanın ekonomi düzenine isyan eden okuyucunun adeta kendini bulacağı kitap için online kitap satış sitelerinin kampanyaları da devam ediyor.

Son yıllarda, alanında yazılmış en etkili eserlerden biri olan Bir Kez Daha Dünya Türkiye’nin en büyük kitap satış sitelerinde de indirimli olarak satışa sunuluyor. Babil Kitap tarafından, yüzde 30 indirimle satışa sunulan eser İkinci Adam Yayınları tarafından piyasaya sürülmüştü. Berkant Kıray’ın bu kitapla birlikte toplam 3 kitabı satışa sunulmuştu. Sokaktaki İnsan Sokak Kitapları Yayınları’ndan, Var Olmayan Kraliçe de Ateş Yayınları’ndan çıktı. Kıray’ın kitaplarının, okuyucusundan tam not aldığını da ifade edelim.

Bir Kez Daha Dünya adlı eseri bulabileceğiniz online kitap satış siteleri:

· Babil Kitap

· D&R Kitap

· Amazon Kitap

· 1000 Kitap

· Pegem

· İlk Nokta

· Oda Kitap

Berkant Kıray'ın Bir Kez Daha Dünya adlı eseri okuyucudan tam not aldı - Resim : 1