Menajerinden Zerrin Özer'in intihar ettiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama

Zerrin Özer'in menajeri Haluk Şentürk, sanatçının intihar ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Menajerinden Zerrin Özer'in intihar ettiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in cumartesi akşam saatlerinde intihar girişiminde bulunduğu için acilen hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialara ilişkin menajeri Haluk Şentürk açıklama yaptı. Şentürk, "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar girişimi gerçek değil" dedi.

Bir süre önce köpeği ölen ve yaşadığı üzüntü nedeniyle zor zamanlar geçirdiği belirtilen Zerrin Özer, kullandığı ilaçların yan etkisi sonucu fenalaşarak, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyrantepe Ek Binası'nda tedaviye alındı.

İNTİHAR İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Özer'in inthar ettiği yönünde iddialar da gündeme geldi. Özer'i hastaneye getiren bir yakınının polis memuruna, "10-15 tane ilaç içti. İntihar olayı, içtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış. Kardiyoloji doktoru bekliyoruz" dediğinin duyulduğu iddia edildi.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

NTV'de yer alan habere göre, akşam saatlerinde ilaç alıp, intihar ettiği haberleri sonrası hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının menajeri Haluk Şentürk, "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar girişimi gerçek değil" açıklamasını yaptı.

Etiketler
Zerrin Özer