'AKP'yi görmeden geçmek yok!'

Yarkadaş: "Devletin tüm olanakları, AKP'nin kazanması için seferber edildi. Kadıköy'deki uygulama ise tarihe geçecek..."

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, 23 Haziran seçimleri öncesi çarpıcı bir fotoğraf ile video paylaştı.


İstanbul Kadıköy ile Eyüp'te çekilen video ve fotoğrafları paylaşan Yarkadaş, önce pazar günü Kadıköy'de yaşanan stand gerilimine dair fotoğrafları paylaştı. Ardından ise pazartesi sabahı ortaya çıkan görüntüyü yayınladı.

AKP'lilerin Kadıköy'deki CHP standını engelleyecek şekilde LED ekran kurmaya çalıştıklarını anlatan Yarkadaş, bu girişimin tepkiler sonucu engellendiğini aktardı.

Yarkadaş bugün Kadıköy ve Eyüp'teki gelişmeleri ise şöyle anlattı:

AKP, gerilim ve kutuplaşma yaratmak için, Sultanbeyli, Pendik ve Üsküdar'ın ardından şimdi de Kadıköy'de zemin yokluyor. Kadıköy'deki @ekrem_imamoglu standını engelleyecek şekilde LED ekran kurmak istediler. Tepkiler sonucu ekranı karşıya çektiler. Provokasyona gelmeyeceğiz.


Şimdi bir video bir de fotoğraf paylaşacağım. Bu iki görsel, Türkiye'de seçimlerin nasıl ve hangi koşullarda yapıldığını gösteriyor. Artık bir Devlet Partisi haline gelen AKP'nin Parti Devleti'ne dönüştürdüğü Türkiye'nin özetini göreceksiniz. İlk resim, dünkü tweetin devamı:


Kadıköy'e vapurla gelenler, çıkış kapısına konulan bariyerlerin içinden geçmek zorunda bırakıldı. Bu koridor, AKP standının önüne yönlendiriyor sizi. Ve AKP standını görmek zorunda kalıyorsunuz. Karşıdaki diğer partilerle iletişiminiz kesiliyor. AKPyi görmeden geçmek yok!


Bu video da az önce Eyüp'te çekildi. AKP'li Eyüp Belediyesi'nin zabıtaları, @ekrem_imamoglu 'nun afişlerini büyük bir hınçla söküyor. Belediyenin resmi aracı da üst geçidin altında memurları bekliyor. Bu iki fotoğraf, Türkiye'de "hür seçimlerin" yapılamadığının kanıtıdır!

Kadıköy'deki koridor daha da genişletildi. Artık sadece vapurdan inerken değil, vapura binerken de AKP standının olduğu alandan geçmek zorundasınız. Barikatın ardında ise CHP var... CHP'nin halkla olan iletişimi "AKP ile gerilim yaşandı" bahanesiyle kesilmeye çalışılıyor.

'AKP'yi görmeden geçmek yok!' - Resim : 1

'AKP'yi görmeden geçmek yok!' - Resim : 2

'AKP'yi görmeden geçmek yok!' - Resim : 3

'AKP'yi görmeden geçmek yok!' - Resim : 4

Etiketler
Uygulama Kadıköy