Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'li belediye başkan adayına yeni görev

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün bir atama daha yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'li belediye başkan adayına yeni görev

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün bir atama daha yaptı.

Yerelin Gündemi'nden Serkan Ulu'nun haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün bir atama daha yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ali Özkan'ı , İBB İştiraklerinden (İSPER A.Ş) İstanbul Personel Yönetim Anonim Şirketi'ne danışman olarak atadı.

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'li belediye başkan adayına yeni görev - Resim : 1

Mehmet Ali Özkan kimdir?

16 Mart 1969 tarihinde Kastamonu, Cide'de dünyaya gelen Mehmet Ali Özkan, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi.

İstanbul Eczacı Odası Denetleme Kurulu Başkanlığı, Yenibosna Bölge Temsilciliği, Denetçi Eczacılık görevlerini yerine getirdi. İstanbul Eczacıları Üretim Temin, Dağıtım Kooperatifi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bahçelievler Şubesi üyesidir. Kastamonulular Dayanışma Derneği Bahçelievler Şube Başkanlığı, Cide Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Dernekler Federasyonu 3. Bölgeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. Bunların yanı sıra Bosna Basket Spor Kulübü, Patika Spor Kulübü, Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü üyelikleri de bulunuyor.

2009-2014 yılları ve 2014‘ ten bu yana da Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Özkan, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2015-2018 yılları arasında CHP Bahçelievler İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 1995 yılından bugüne Bahçelievler İlçesi Yenibosna'da eczacılık yapıyor.

Mehmet Ali Özkan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan CHP'li belediye başkan adayına yeni görev - Resim : 2

Etiketler
İBB atamalar Ekrem İmamoğlu Kadro