Akif Beki: Bu kadar kuyruklu yalanla kuru iftirayı, bir arada hiç görmemiştim

Karar yazarı Akif Beki, iktidara yakın medyanın son dönemde CHP'lilerle ilgili yaptıkları haberleri eleştirirken "Sanırım, dezenformasyon yasası Meclis’ten geçmeden son desteksiz atışlarını yapıyorlar" dedi.

Akif Beki: Bu kadar kuyruklu yalanla kuru iftirayı, bir arada hiç görmemiştim

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, 'gün başına düşen siyasi yalan sayısında büyük bir patlama yaşandığını' belirterek "Bu kadar kuyruklu yalanla kuru iftirayı, bir arada hiç görmemiştim" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Adana'ya yolladığı cenaze aracında uyuşturucu yakalanmasından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'de firari FETÖ sanığı Ayhan Erdemir'le karşılandığı iddiasına kadar, birçok yalanın iktidar medyasının elinde patladığını belirten Beki, şöyle devam etti:

"Her dedikleri mi yalan çıkar! Artık çıkıyor. Sanırım, dezenformasyon yasası Meclis’ten geçmeden son desteksiz atışlarını yapıyorlar. Fakat bu panik ve telaş, çok hata yaptırır. Demedi demesinler...

'DÖNGÜ ÇOK HIZLANMIŞA BENZİYOR'

Her yalan, er veya geç bir bumerang gibi döner, sahibini vurur. Ve döngü, çok hızlanmışa benziyor. Yatsıya kalmadan, gün dahi batmadan sönüyor artık yalancıların mumları.

‘Sahi bir pudra şekerci büro elemanı vardı, hani bir parti genel merkezinde peydah olmuştu, CHP miydi orası, ne oldu ona’ soruları sordurmak; kime yarar? Sordurana mı? Atılan yalan, ürkütüp uyandırdığı gerçeğe değdi mi?

'LAFINI BİLE ETMİYORLAR'

Ya da Aksaray’da, tarlasına kenevir eken uyuşturucu çiftçisi şu meclis üyesi... CHP’li olmadığı için mi dilsiz şeytan kesildi, kara propaganda bandosu?

O kenevir çiftçisiyle CHP, uzaktan ah bir ilişkilendirilebilse haftalarca onla yatıp kalkacaktık. Devlet ve milli güvenlik meselesi haline getirilecekti. AK Partiliymiş Allah’tan; hiç değilse kafamız, yaygara davulu gibi şişirilmekten kurtuldu. Lafını bile etmiyorlar. (...)"

Etiketler
Akif Beki Meclis