Cübbeli Ahmet yine HDP'yi hedef aldı: Telefonla bağlandığı kanala bile çıkmam

Cübbeli Ahmet, HDP'nin katıldığı hiçbir televizyona kanala çıkmayacağını söyledi.

Cübbeli Ahmet yine HDP'yi hedef aldı: Telefonla bağlandığı kanala bile çıkmam

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Ulusal Kanal'da Ulusal Özel programına katıldı.

Cübbeli Ahmet yayında "çizgisi olduğunu" belirterek her kanala çıkmadığını söyledi. Cübbeli Ahmet, "Tele1'den çağırıyorlar, Halk TV'de çağırıyorlar... Evvelce defa çağrıldım. Ben de diyorum ki; ben size gelirdim. Yok solcusunuz, muhalifsiniz fark etmez. Ben nerede konuştuğuma değil ne konuştuğuma bakarım. Her yerde doğruyu konuşmakla mükellefim ama konuştuğumuz yerin önemi nedir: HDP'den uzak olması ve HDP milletvekili, sözücüleri filan muhattap alarak veya telefonla bile bağlansalar... Ben bunları terörle iltisaklı itikat ettiğim için. Program mesele değil, siz bunları meşulaştırıyorsunuz, kanallarınızda bunları meşrulaştırdığınız sürece ben gelmem" dedi.

Kendisinin katıldığı yayınlarda "reyting" olduğunu ifade eden Cübbeli Ahmet, "Size de reyting olsun. Para da istemiyorum. Bugüne kadar kimseden almadım. Habertürk'e bile HDP hasasiyeti ile "biz çıkartmayız" dediler öyle çıkıyorum. Bizim islami kanallar çıkartmaz" diye konuştu.

cübbeli Ahmet

"CHP ATATÜRK'ÜN PARTİSİ DEĞİL"

CHP'nin Atatürk'ün partisi olmadığını iddia eden Cübbeli Ahmet, "Hakiki Atatürkçüler bir meydana çıkıp CHP'nin gerçek Atatürkçü olmadığı konusunda açıklamalar yapsın" ifadesini kullandı.

"BALAT NİŞANTAŞI OLDU"

Cübbeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Balat Nişantaşı oldu. Sokakta yürünmüyor. Bizim camialarımızın buradan uzaklaştırılma projesi var.

FETÖ bitse de tehlike var. İslami cemaatlerde de var.

LGBT'ci ya da eşcinselliğe düşmüş bu yavrularımıza da biz duacıyız hidayetleri için. Şahıslarına bir gıcığımız asla yok. Onun da bir günahı var benim de başka bir günahım vardır. Biz yanlışa yanlış diyeceğiz şahsileştirmeyeceğiz.

Gelirsem KHK'lıları geri alacağım diyor. Öteki diyor ki 'ben bakan yapacağım' diyor. Bu partiyi savunuyor, Diyarbakır Anneleri'ne gitmiyor. Diyarbakır Anneleri'ni yanına çağrıyor.

Burada Kürt sorunu yok. Burada Terörizm sorunu var, Yahudi'ye uşak olmak sorunu var.

Bölünme niyetiyle HDP'de siyaset yapanlar temizlenmeli.

LGBT MİTİNGİ

Belli bir şahıs hedef gösterilmeksizin bu fiiliyatın münkerattan olduğunu, aksi halde bunun bir türlü belaya sebep olacağını... Bundan niye nefret olsun. En büyük sorunumuz internet oldu. Bana da yarıyor tamam ama... Bu imkanlar güzel oldu ama kontrolsüz oldu. Bir erkek kadın kıyafeti giyerek kıratarak yürüyor bakıyorsunuz 1 milyon üyesi oldu. Bu işte internetin payı çok büyük.

İstiklal caddesinde pankartlar elinde Recep ile Şaban'ın evlenmesine Ramazan mani olamaz. Bunları gördük.

İstanbul Sözleşmesi'nde bilmediğimiz maddeler varmış. Kadının haklarını korumayı evvela İslam söylüyor zaten. İdam gelsin savunanlardınız. Konu o değil ki. Konunun içeriğinde eşcinsellik teşvik ediliyor. Bütün maddelerin içine zehiri zerk etmişler. Altılı Masa'da 3 tane var. Hanımları kapalı, bunlar namazında niyazında gelir gelmez İstanbul Sözleşmesini getireceğiz diyorlar.

"DERİN DEVLET OLMALI"

Derin devlet olmalı. Yanlış yaparlarsa birileri ne olacak. Hükümetler gelse de gitse de değişmezleri olan bir kurum her zaman lazım. Askere polise silah sıkanı, polisle korursan, Meclis'te de konuşturursan... Bu devlet bölünmelidir diyene maaş bağlayan bir devlet var mıdır? Bu işe karışanın kafasının kapatılması lazım. Siyasi yasak getirilmeli, vatandaşlıktan ihraç edilmeli."

Etiketler
Cübbeli Ahmet HDP Telefon