Altılı Masa toplantısı devam ederken dikkat çeken açıklama: "Bugün iktidarın kabus gördüğü günlerden biri"

Altılı Masa toplantısı devam ederken, eski AKP Genel Başkan Yardımcısı olan, Gelecek Partili Selçuk Özdağ, "Bugün, zorbalıkta sınır tanımayan mevcut iktidarın kabus gördüğü günlerden biri" açıklamasını yaptı.

Altılı Masa toplantısı devam ederken dikkat çeken açıklama: "Bugün iktidarın kabus gördüğü günlerden biri"

GERÇEK GÜNDEM - Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ahmet Davutoğlu’yla birlikte AKP’den ayrılarak Gelecek Partisini kuran kadro içinde yer aldı.

Özdağ, Altılı Masa’nın toplantısı başladığında sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Bugünün iktidarın kabul gördüğü günlerden biri olduğunu söyleyen Selçuk Özdağ, “Bir ailenin ve elit bir azınlığın değil, demokrasiyi kaim kılacak, milletimizi devleti ile buluşturacak / barıştıracak bir vicdan hareketinin harcını kardık ve son tuğlalarından birini daha koyuyoruz” dedi.

“SİYASİ İKBALLERİNİ BİR KENARA ATARAK VATANIMIZI ÖNCELEYEN İNSANLARA SADECE BİZ SİYASİLER DEĞİL TÜM MİLLETİMİZ DE MİNNET DUYACAKTIR”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın paylaşımları şöyle:

“1-Bugün; geçmişte ülke halkına demokratik bir hukuk devleti vaadeden ancak gücü eline geçirince gerçek yüzünü göstererek zorbalıkta sınır tanımayan mevcut iktidarın kabus gördüğü günlerden biri.

2-Bir ailenin ve elit bir azınlığın değil, demokrasiyi kaim kılacak, milletimizi devleti ile buluşturacak/barıştıracak bir vicdan hareketinin harcını kardık ve son tuğlalarından birini daha koyuyoruz.

3-Bu harcı, dürüstlüğü ve haysiyeti ile yoğuran gerçek devlet insanlarına minnetimiz vardır. Benlik duygusunu, egolarını ve siyasi ikballerini bir kenara atarak vatanımızı önceleyen insanlara sadece biz siyasiler değil tüm milletimiz de minnet duyacaktır. O günler çok yakın.

4-Evet altılı masadan bahsediyorum. İktidar ve çeperlerinde beslenenlerin, bir falso verseler de yüklensek diye istiarelere yattığı bu yerli ve milli hareket yoluna tam gaz devam ediyor.

5-Birilerinin işi gücü bırakıp sabah- akşam terörist ve 7. bileşen aradığı kadrolu ‘Masa altı tarayıcılarına’ kötü bir haberim var. Toplantıdan önce masanın altını, üstünü, yanını, hasılı her yeri aradık taradık. Umutla olması için dua ettikleri eski ortaklarını bulamadık.”

Etiketler
Altılı masa Selçuk Özdağ