Selvi'den Öcalan'la görüşme iddiası: 'Korku dağları sarmış diyebiliriz'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'la kardeşi Mehmet Öcalan'ın yakın zamanda görüşeceğini yazdı.

Selvi'den Öcalan'la görüşme iddiası: 'Korku dağları sarmış diyebiliriz'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'la görüşme sağlanacağına dair çarpıcı iddiaların olduğu bir yazı kaleme aldı.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "yeni çözüm süreci" hakkındaki yazısını ve HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın Öcalan ile sözlerini hatırlatan Selvi, "Öcalan konusunda bir tedirginlik yaşadıkları hissediliyor" yorumunu yaptı.

Demirtaş'ın Öcalan'ın konuşmasından tedirgin olduğunu öne süren Selvi, terör örgütü liderinin "çok uzun olmayan bir süre içinde" kardeşi Mehmet Öcalan ya da HDP Milletvekili Ömer Öcalan’ın görüşmesinin gündemde olduğunu aktardı.

DİRİ DİRİ MEZARA GÖMMEYE ÇALIŞIYORLAR

"Demirtaş, cumhurbaşkanı adaylığına vize çıkması için Öcalan’a methiyeler dizmeyi tercih etti." diyen Selvi, "Öcalan’ı diri diri mezara gömmeye çalışıyorlar ama o daha konuşmadan bu kadar tedirgin olduklarına göre korku dağları sarmış diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Öcalan ile görüşme yapılacağını ifade eden Selvi "Peki bu arada Öcalan’la görüşme yapılacak mı? Yapılacak. Hem de çok uzun olmayan bir süre içinde kardeşi Mehmet Öcalan’ın ya da yeğeni HDP Milletvekili Ömer Öcalan’ın görüşmesi gündemde." dedi.

Abdulkadir Selvi'nin yazısına ulaşmak için tıklayın

Etiketler
Abdulkadir Selvi Abdullah Öcalan Hürriyet PKK