Arda Turan: Ülkedeki ortam hevesimi kırıyor

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan, üniversite öğrencileri ile yaptığı söyleşide yaşadıkları ile ilgili itiraflarda bulundu. Turan "ülkedeki ortam hevesimi kırıyor" açıklamasıyla dikkat çekti.

Arda Turan: Ülkedeki ortam hevesimi kırıyor

Galatasaray’da forma giyen futbolcu Arda Turan, İstanbul Kent Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Arda Turan, burada yaptığı açıklamalarda kendisine iyi bakmadığını, bunun nedeninin de tamamen psikolojik olduğunu söyledi. Turan 16 Nisan referandum sürecinde "Güçlü Türkiye için ben de varım" demiş ve "Evet" kampanyasına katılmıştı.

Psikolojisini toparlayamadığı için yıllardır uyku problemi çektiğini söyleyen Arda Turan, “Yıllardır uyku problemi çekiyorum, rahat uyuyamıyorum. Bir itiraf olacak ama kendime iyi bakamadım. Sebebi tamamen psikolojik. Psikolojimi bir türlü iyi toparlayamadığım dönemler oldu.

Diyet yapıyorum 10 gün sonra bozuyorum. Çalışmaya başlıyorum sonra vazgeçiyorum. Çünkü kimseyi suçlamıyorum ama ülkedeki ortam hevesimi kırıyor.

Gelişememek hevesimi kırıyor. Bu oyunu biz neden daha iyi oynayamıyoruz? Neden pas oyununu daha iyi oynayamıyoruz? Derken ben de biraz duygusalım çabuk düşerim. İspanyada kendime çok daha iyi bakıyordum çünkü çok daha özgür hissediyordum. İnsanın kendimi özgür hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz. İspanya macerama tamamlanmış hikaye olarak bakıyorum, tabi ki çok güzel günlerdi. Özlüyorum ama gönül rahatlığıyla tatlı bir özlem var” dedi.

Etiketler
Arda Turan Galatasaray Öğrenci Saray