Ekrem İmamoğlu: 'İstanbul'a İhaneti kendileri de itiraf ettiler; Trabzon'a da ihanet var'

Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turu sürerken Trabzon'da Görkemli Hatıralar programında Serhan Asker'in konuğu oldu.

Ekrem İmamoğlu: 'İstanbul'a İhaneti kendileri de itiraf ettiler; Trabzon'a da ihanet var'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turu sürerken Trabzon'da Görkemli Hatıralar programında Serhan Asker'in konuğu oldu.

Ekrem İmamoğlu canlı yayında yurttaşlarla horon tepti:

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının satır başları şöyle oldu:

Eren şehitlerimizin simgesi oldu. Trabzonspor'un şampiyon olduğu gece Eren'in de fotoğrafını koyun dedim. Eren'le ilgili film yapılmıştı. Oradaki arakadaşlar onun fotoğrafını koymuştu. Gereken yapıldı. Polemik oldu, sen niyeti görsene. Eren'in ruhu şad olsun.Eren şehitlerimizin simgesi oldu. Trabzonspor'un şampiyon olduğu gece Eren'in de fotoğrafını koyun dedim. Eren'le ilgili film yapılmıştı. Oradaki arakadaşlar oyuncunun fotoğrafını koymuştu. Gereken yapıldı. Polemik oldu, sen niyeti görsene. Eren'in ruhu şad olsun.

Trabzon'a gelirsin dert, gelmezsin dert, kalabalık gelirsin niyet okuma yapıldı.

KAZIM KOYUNCU HAKKINDA

Dün anneciği ile beraberdim. Dün yanıma geldi. Rahmetlinin cenazesine gelmiştim. İstanbul'da törenine katılmıştım. Allah rahmet etsin.

"İSTANBUL'A İHANETİ İTİRAF ETTİLER"

Bu toprakların övünç duyacağı, takip edeceği, kendini geliştireceği olağanüstü öncüleri, değerleri var. Ben her alanda İstanbul'da bu insanların, yapıların, sokakların ortaya çıkmasını, istiyorum. İnsani değerleri o kadar ihmal etmişiz ki çok işimiz var. İhanet var, kendileri de dönem dönem itiraf ettiler.

"DOĞDUĞUM TOPRAKLARDA KÖTÜ GİDEN BİR ŞEY OLDU MU BEN DE EZİLİYORUM"

Trabzon'da da ihanet var. Ben bu şehrin doğası, insanı ile varım. Duamı bütün Türkiye bilir: Allah'ım beni aileme, doğduğum topraklara, İstanbul'umuza mahçup etme.

Doğduğum topraklarda kötü giden bir şey oldu mu ben de eziliyorum, kötü hissediyorum. Trabzon yapılan uygulamalar açısından çok sıkıntılı görüntülere sahip. Bunu hak etmiyor.

İstanbul tüm ihanetlere rağmen en büyük fırsatlara sahip kentlerden biri. İstanbul'daki sorunların çözümü Türkiye için moral, motivasyon.

GEZİ DAVASINDA VERİLEN HAPİS CEZALARINA TEPKİ

Pırıl pırıl arkadaşım İBB'ye hizmet etti. 18 yıl ceza veriyorsun Tayfun'a (Gezi Davası'ndan 18 yıl hapis cezası alan İBB Şehircilik Proje Koordinatörü Tayfun Kahraman), kızı Vera'ya bunu yapıyorsun. Deniz Gezmiş'e yapılana öfkeleniyorsun, sev ya da sevme Adnan Menderes'e yapılana öfkelenmiyor musun? Ben dayanamıyorum.

Etiketler
Trabzon Karadeniz İstanbul Ekrem İmamoğlu