12 yıldır Londra'da sürgünde yaşıyordu: Erdoğan'ın eski doktoru Türkiye'ye döndü!

Uzun yıllardır Londra'da sürgünde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve AKP Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'de olduğunu duyurdu.

12 yıldır Londra'da sürgünde yaşıyordu: Erdoğan'ın eski doktoru Türkiye'ye döndü!

AKP Balıkesir eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru olan Turhan Çömez, 12 yıl gibi uzun bir sürenin ardından, sürgünde yaşadığı Londra'dan Türkiye'ye geldi.

İktidara yönelik sert eleştirileri ve yaptığı yayınlarla dikkat çeken Turhan Çömez, 22 Şubat tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tam 12 koca yıl, iyot kokulu rüzgarının, dans eden mavi sularının, özgürlüğe uçan martılarının özlemiyle yaşadım boğazın. Allah kimseye böyle bir hasret yaşatmasın" ifadelerini kullanmıştı.

12 yıldır Londra'da sürgünde yaşıyordu: Erdoğan'ın eski doktoru Türkiye'ye döndü! - Resim : 1

TÜRKİYE'YE GELDİ

Turhan Çömez'in dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti. Çömez, yaptığı paylaşımla Türkiye'de olduğunu açıkladı.

Çömez yaptığı paylaşımda, "Melsa büyük bir trafik kazası geçirdi Londra’da. Zor ve riskli bir ameliyat gerekti. Zamanla yarışarak Türkiye ye getirdik. Çok başarılı bir ameliyat sonrası, yüzü gülüyor şimdi. Türk doktorlarına güvenin" dedi.

12 yıldır Londra'da sürgünde yaşıyordu: Erdoğan'ın eski doktoru Türkiye'ye döndü! - Resim : 2

Etiketler
Balıkesir Ordu Londra Milletvekili