Marmara’nın kampüsü Boğaziçi’ne devredildi; Naci İnci, Erdoğan'a teşekkür etti

İstanbul Anadolu Hisarı’ndaki 122 bin metrekarelik Marmara Üniversitesi’nin kampüsü, Boğaziçi Üniversitesi’ne tahsis edildi.

Marmara’nın kampüsü Boğaziçi’ne devredildi; Naci İnci, Erdoğan'a teşekkür etti

Kampüsteki akademik ve idari birimler, üniversitenin bahar 2022 döneminin sonunda boşaltılarak Boğaziçi’ne devredilecek. Kampüste bulunan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ise yeni inşa edilen kampüsü tamamlanıncaya kadar eğitim ve öğretimi sürdürecek.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci, mevcut kampüs alanlarının artan ihtiyaçlara yetmemesi üzerine yaptıkları girişim sonrası, Marmara Üniversitesi’nin Anadolu Hisarı’ndaki kampüsünün mevcut kampüslere ek olarak Boğaziçi’ne tahsis edildiğini söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İnci ayrıca Twitter'dan yaptığı bilgilendirmede, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, "Üniversitemizin yeni kampüs alanı ile büyümesi ve gelişmesi için destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunarız. Kampüs alanının tahsisini gerçekleştiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ederiz" dedi.

Etiketler
İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Marmara Üniversitesi Üniversite