Neresi kazılsa insan kemiği çıkıyor

Pendik’te İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekipleri tarafından insan kemikleri bulundu. Daha önce Fatih’te bir gecekonduda ve Büyükçekmece’de inşaat kazısı sırasında insan kemikleri bulunmuştu.

Neresi kazılsa insan kemiği çıkıyor

Pendik Kaynarca Mahallesi’nde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekiplerinin yolda yaptıkları kanal çalışması sırasında toprağa gömülmüş insan kemikler bulundu. 15 Kasım Salı günü, saat 11.00 sıralarında İSKİ ekipleri tarafından bulunan kemikler Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FATİH VE BÜYÜKÇEKMECE'DE DE KEMİKLER BULUNMUŞTU

Pendik’te bulunan kemikler akıllara yakın dönemde yine İstanbul’da yaşanan benzer olayları getirdi. 9 Kasım 2022’de İstanbul Fatih’te, çöplerin içerisinde kafatası ve kemikler bulunmuştu. Haseki Sultan Mahallesi’nde, metruk bir gecekonduda kalan evsiz kişiler, çöplerin içinde insan kafatası ve kemikleri bulmuş ve emniyet olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Pendik ve Fatih dışında, 1 Kasım 2022’de Büyükçekmece’de de inşaat kazısı sırasında insan kemikleri bulunmuştu.

Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi’nde site inşaatı alanında yapılan kazı sırasında insan kemiklerine rastlanmış; yapılan incelemeler sonucu, bulunan kemiklerin dört farklı kişiye ait olduğu bilgisine ulaşılmıştı. Konuya ilişkin Büyükçekmece Kaymakamlığı tarafından, “1 Kasım’da Karaağaç Mahallesi’nde özel bir şirket tarafından yürütülen inşaat çalışmaları esnasında dört kişiye ait olduğu değerlendirilen iskelet ile madeni para görünümünde metal parçaları bulundu” açıklaması yapılmıştı.

Etiketler
İSKİ Büyükçekmece Muş İstanbul