Instagram'dan DİSK'in hesabına sansür!

DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Instagram'ın kendisinin ve DİSK'in hesabını kapattığını belirterek "Bu keyfi karar işçi sınıfının iletişim hakkına saldırıdır" ifadelerini kullandı.

Instagram'dan DİSK'in hesabına sansür!

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada DİSK'in Instagram hesabının kalıcı olarak kapatıldığını belirterek tepki gösterdi.

"BU KEYFİ KARAR İŞÇİ SINIFININ İLETİŞİM HAKKINA SALDIRIDIR"

Çerkezoğlu, "Son iki haftada iki kez DİSK'in hesabını "topluluk kurallarına uymadığı" iddiasıyla kapatan, sonra da özür dileyerek açan Instagram bu kez de benim Instagram hesabımı kapattı. Yapılanın "hata" olduğuna inanmak zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.

DİSK Başkanı Çerkezoğlu, "Son iki haftada bizlere yönelik üç kapatma kararına dair Instagram bir açıklama borçludur. İşçi sınıfı açısından kritik bir dönemde hesaplarımıza toplamda bir haftaya yakın bir süre "sansür" uygulamış durumdalar! İşçi sınıfı ve DİSK ile derdiniz ne?" sorusunu yöneltti.

Arzı Çerkezoğlu daha sonra yaptığı paylaşımda Instagram'a tepki göstererek, "Ve itirazımıza yanıt geldi! Hesabım kalıcı olarak kapatılmış. Hangi topluluk kurallarına uymamışız, hangi gönderimizde bu kurallar ihlal edilmiş! Bu keyfi karar işçi sınıfının iletişim hakkına saldırıdır" bilgisini verdi.

Etiketler
DİSK Instagram Saldırı