Ayşe Özkiraz, İngiltere'de gazete manşetlerinde

Türkiye’nin gündemine oturan sahte doktor Ayşe Özkiraz, İngiliz medyasına manşet oldu. İngiltere’nin çok okunan tabloid gazetesi Daily Star, “Sahte doktor yakayı ele vermeden 1 yıl boyunca çalıştı” başlığını attı.

Ayşe Özkiraz, İngiltere'de gazete manşetlerinde

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde ameliyatlara girip dikiş bile atan sahte doktor Ayşe Özkiraz, Türkiye’nin gündemine oturdu. Özkiraz’ı ihbar eden kişinin aldattığı sevgilisi ortaya çıkarken öz babası da annesi ve üvey babasının durumu bildiklerini iddia etti.

Doğum gününde hastaneye ‘ÇAPA’nın gururu’ yazılı çelenk bile yollatan Özkiraz, emniyetteki ifadesinde, “Bir sarmalın içerisine girip çıkamadım. Çok pişmanım, işlerin bu noktaya gelmesini hiç istemezdim. Herhangi bir akıl hastalığım yok. Pişmanlığımı ifade ederek, üzerime atılı suçlamayı bu haliyle kabul ediyorum” dedi.

Hakkındaki skandalların ardı arkası kesilmeyen Özkiraz, Türkiye’nin ardından İngiltere’de gündem oldu.

İngiltere’nin çok okunan tabloid gazeteleri, Özkiraz’ın tutuklanmasını ve açıklamalarını okurlarına duyururken, “Sahte doktor yakayı ele vermeden 1 yıl boyunca çalıştı” başlığıyla aktardı.

Ayşe Özkiraz, İngiltere'de gazete manşetlerinde - Resim : 2

İngiliz Daily Star gazetesi, “Sahte tıp diploması ve sınav belgeleriyle kandırarak işe giren kadının annesi ise suçun başkasında olduğunu söylüyor” yorumunu yaptı. “Sahte doktor”un tıp bilgisinin yetersiz olması ve geçmişiyle ilgili çelişkili yanıtlar vermesi üzerine hastane çalışanlarının harekete geçtiğini yazan İngiliz medyası annesinin ise kızının “sahte doktor” olmasına inanamadığını aktardı.

Etiketler
Ayşe Özkiraz İngiltere Türkiye