Askerlik yoklaması için sıra beklerken doktoru rehin aldı

İstanbul'da Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı Kasımpaşa Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olan bir doktor, askerlik yoklaması için sıra bekleyen kişi tarafından rehin alındı.

Askerlik yoklaması için sıra beklerken doktoru rehin aldı

İstanbul'da Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı Kasımpaşa Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olan bir doktor, askerlik yoklaması için sıra bekleyen kişi tarafından rehin alındı. Doktoru muayene odasında rehin alıp silahla ateş eden saldırgan gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, C.G. askerlik yoklaması için muayene olmaya geldiği hastanede sıra beklerken psikiyatri polikliniğinde görevli doktoru, odasına girip rehin aldı. C.G. yanındaki silahla da ateş açtı. Bir süre doktoru rehin tutan C.G. daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.

C.G.'nin üzerinde bir bıçak da ele geçirildi. Olayda doktorun yaralanmadığı öğrenildi. C.G.'nin poliklinik odasına "sıra beklemek istemediği"ni söyleyerek girdiği iddia edildi.

İstanbul Tapip Odası olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Tabip Odası, Sağlık Bakanlığı'nı daha fazla önlem almaya çağırarak, "Okmeydanı EAH'ne bağlı Kasımpaşa Hastanesi'nde Psikiyatri Uzm. meslektaşımıza bugün sabah saatlerinde silahlı bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Kanun ve alınan önlemler konusunda Sağlık Bakanlığını göreve davet ediyor, Meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Askerlik yoklaması için sıra beklerken doktoru rehin aldı - Resim : 1

Etiketler
Hastane Kasımpaşa