Boşanma davası açtığı kocası tarafından öldürüldü

Edirne'de Kübra Olgun adlı kadın, kendisine şiddet uyguladığı için boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı olan kişi tarafından öldürüldü.

Boşanma davası açtığı kocası tarafından öldürüldü

Edirne'nin Havsa ilçesinde Emre Şahin isimli kişi, kendisinden boşanmak için dava açan 21 yaşındak Kübra Olgun Şahin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Daha sonra intihara kalkışan Emre Şahin hakkında eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı.

Havsa ilçesine bağlı Necatiye köyünde oturan Emre Şahin, 3 ay önce evlendiği eşi Kübra Olgun Şahin'e şiddet uygulamaya başladı. Genç kadın, eşinden gördüğü şiddet üzerine Havsa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan ablası Hatice Öz'ün yanına taşındı. Kübra Olgun Şahin, Edirne Aile Mahkemesi'nden 19 Aralık 2018'de Emre Şahin için 3 aylık uzaklaştırma kararı aldırıp, boşanma davası açtı.

Bugün öğle saatlerinde Emre Şahin aracıyla Kübra Olgun Şahin'in ablasının evine gitti. Aracındaki pompalı tüfeği alan Emre Şahin, apartmanın merdivenlerinde Kübra Olgun Şahin'i vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaşamını yitirdiği belirlenen Kübra Olgun Şahin'in cesedi savcılık incelemesinin ardından Havsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Emre Şahin ise ağır yaralı olarak ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Etiketler
Edirne Şiddet