Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden anneden İçişleri Bakanlığı'na sert yanıt!

9 yaşındaki Oğuz Arda Sel’in annesi İçişleri'ne böyle seslendi.

Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden anneden İçişleri Bakanlığı'na sert yanıt!

İçişleri Bakanlığı’nın bir süredir cep telefonlarına gönderdiği ‘çocuklarınızı başkanlarına devretmeyin’ SMS’ini sosyal medya hesabından paylaştı.

İçişleri Bakanlığı’nın, “Değerli anne babalar; çocuklarımızla ilgili bakım ve gözetim sorumluluklarımızı aksatmayalım, bir başkasına devretmeyelim, kaybolmamaları için tedbirli olalım” mesajını kişisel Twitter hesabından paylaşan Özgür Mumcu, “Sevgili @TC_icisleri çocuğum yok ve neden sanki varmış da demin kaçırılmış gibi sabahın 2’sinde bana sms atıyorsunuz? Hadi kim anne kim baba sisteminiz çözemedi, neden sabah 2’de vatandaşı rahatsız ediyorsunuz?” diye yazdı.

‘AMA BENİM ÇOCUĞUM TREN KAZASINDA ÖLDÜ!’

Mumcu’nun paylaşımına Çorlu’da Temmuz ayında yaşanan tren kazasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel’in annesinden gelen yorum dikkat çekti. 25 kişinin hayatını kaybettiği kazada 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel de yaşamını yitirmişti. Mısra Öz Sel, Mumcu’nun paylaşımına yaptığı yorumda, bakanlığın mesajına şöyle tepki gösterdi: “Aynı duyarlı mesaj bana geldi!! Ama benim çocuğum yok! Çünkü öldü! Çünkü devletin bir kurumu olan TCDD’nin güvenilir olduğunu düşünüp canımızı “emanet” ettiğimiz hatların hiçbir güvenilirliği olmadığını gördük! Akıl vermeleri güzel de! Sebep olmaları kötü! #çorlutrenkazası”

Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden anneden İçişleri Bakanlığı'na sert yanıt! - Resim : 1

Etiketler
İçişleri Bakanlığı Çorlu