Korona korkusu şaşkına çevirdi: 98 kez test yaptırdı, 7 doz aşı oldu

Esnaf Kaşif Sevinç, pandeminin başladığı 2020 yılından bugüne kadar 98 kere corona testi yaptırdı, 7 doz da aşı oldu. Sevinç, KOAH hastası ve panik atak olduğu için bu kadar fazla test olduğunu ve hepsinin de negatif çıktığını söyledi.

Korona korkusu şaşkına çevirdi: 98 kez test yaptırdı, 7 doz aşı oldu

Pandemi başladığı yıldan günümüze kadar ‘acaba corona mıyım?’ endişesinden dolayı Sevinç, 98 kere Covid testi oldu. Bazı günler kendinden fazlaca şüphelen Kaşif Sevinç, aynı gün içerisinde 3 kere test bile verdi. Ortalama ayda 4 kere test olan Sevinç, hastalıktan çok korktuğunu ve koronavirüsnün psikolojisini bozduğunu belirtti.

7 DOZ AŞI OLDU, EVE TORUNLARINI BİLE SOKMUYOR

Amasya'nın Merzifon ilçesinde esnaf olan Kaşif Sevinç, “98 kere test oldum. Bende KOAH hastalığı var. Aynı zamanda bağırsaklarımda da problem var. Bu yüzden sürekli test yaptırdım. Bazen bir gün içerisinde hem Samsun'da hem Çorum'da hem de Merzifon'da test verdim. Bir günde 3 test verdim. Hastanelerde bana ‘amca sen burada kapacaksın hastalığı' diyorlar. Ben de 'korkuyorum' diyorum.

Bu süreçte evime çocuklarımı, torunlarımı almadım. Kimseye yanaşmadım. İş yerimde dahil ofisime kimseyi kabul etmedim. Yanımda çalışan işçilerin çayını bile içmedim. Eşimden başka kimsenin ne yemeğini ne çayını içtim. Hastalığa karşı 7 tane aşı oldum” dedi.

“DEVAMLI ELİMDE KOLONYAYLA GEZİYORUM”

Koronavirüsün psikolojisini bozduğunu söyleyen Sevinç, “Şevket hocamın tavsiyesi üzerine çok şükür ben de bu zamana kadar yakalanmadım. Her hafta ona kontrole geliyorum. Ben de KOAH hastalığı çıktı, sigarayı bırakalı 2 sene oldu.

Bende panik atak vardı. Bu corona benim psikolojimi bozdu. 2 tane psikiyatri doktoruna gittim. Örneğin bir yere dokunduğum zaman elimi günde 10 sefer yıkıyordum. Devamlı kolonya elimde geziyorum.

Bir ay içerisinde 4 olduğum da oldu, 6 olduğum da oldu. Her yerde test olmaya gidiyorum. Ankara'da oldum, Samsun'da oldum, Çorum'da oldum, Amasya'da oldum” diye konuştu.

Etiketler
Koronavirüs