Habertürk yazarı Yılman: Sokak şu anda çok ama çok tehlikeli!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, kendisinin de ülkenin ekonomik olarak geldiği noktadan memnun olmadığını belirterek "Sokak şu anda çok ama çok tehlikeli. Haklı tepkileriniz sinsice planlarla bambaşka bir amaca hizmet için kullanılabilir" dedi.

Habertürk yazarı Yılman: Sokak şu anda çok ama çok tehlikeli!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili açıklamaları sonrası döviz kurlarında yaşanan tarihi yükselişi yorumlarken şu aşamada sokağa çıkmayı doğru bulmadığını söyledi.

"Herkes gibi ekonomik olarak ülkenin geldiği noktadan ben de kesinlikle hoşnut değilim ve ben de çoğunluk gibi yaşanan bu sıkıntıların nedeninin iktidarın ekonomi politikalarının yanlışlığından kaynaklandığını düşünüyorum" diyen Yılman, şöyle devam etti:

"Ve bu gerçek karşısında vatandaşın tepkili olmasının da işin bir doğası olduğunu biliyorum. Ama endişeliyim ve korkuyorum. Çünkü birilerinin sotada beklediğini ve çok pis bir sinsilik peşinde olduğunu görüyorum.

O yüzden de bir kez daha tekrar ediyorum; 'Sokak şu anda çok ama çok tehlikeli. Haklı tepkileriniz sinsice planlarla bambaşka bir amaca hizmet için kullanılabilir. Düşmeyin bu tuzağa lütfen ve gelmeyin bu pis oyunlara'."

Etiketler
Sevilay Yılman Habertürk