Müge Anlı'da ortaya çıkan Birsen Pirpor'un ölümünde yeni detaylar

Kırklareli'nde Ağustos ayından bu yana kayıp olan ve "Eşim beni çağırıyor" diyerek evden çıktığı söylenen 58 yaşındaki Bilsen Pirpor'un kimsesizler mezarlığında son bulan ölüm yolculuğuna ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Müge Anlı'da ortaya çıkan Birsen Pirpor'un ölümünde yeni detaylar

Bilsen Pirpor'un ölümünde son dakika haberi... Kırklareli'nde 21 Ağustos 2021 sabahı "eşim beni çağırıyor" diyerek evden çıkan ve o günden sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 58 yaşındaki Bilsen Pirpor'un cesedi evine 17 kilometre uzaklıkta bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi kime ait olduğu henüz tespit edilemediği için kimsesizler mezarlığına defnedildi. Kilyos Kimsesizler Mezarlığı'na defnedilen Pirpor'un mezarı başına giden annesi ve abisi Pirpor için dua etti.

ÇELİŞKİLİ SON DAKİKA İFADELERİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Pirpor'un birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Yüksel Yıldırım ısrarla sevgilisini öldürmediğini söylerken, canlı yayındaki çelişki dolu ifadeleri dikkat çekti. Pirpor'un kendisini emekli bir polisle aldattığını söyleyen Yıldırım, imam nikahlı eşinin bir otelde kaldığını iddia etti. Ancak yayına gelen emekli polis Akif Ünlü iddiaları reddederken, otel sahibi ise Pirpor'un otelinde kalmadığını söyledi.

7 YIL ÖNCE EŞİ ÖLMÜŞ

Kırklareli'nde yaşayan ve 7 yıl önce eşini kaybeden 58 yaşındaki Bulgaristan göçmeni Bilsen Pirpor, 21 Ağustos 2021 sabahı "eşim beni çağırıyor" diyerek evden çıktı ve o günden sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Pirpor'un birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Yüksel Yıldırım'ın canlı yayındaki çelişki dolu ifadeleri tepki çekti.

Müge Anlı da Yıldırım'ın bazı ifadelerine tepki gösterdi. Kırklareli Lüleburgaz'da yaşayan Bilsen Pirpor'un sevgilisi Yüksel Yıldırım'ın iddiasına göre, talihsiz kadın "ölen eski kocamı rüyamda gördüm. Ben de öleceğim" diyerek evden ayrıldı. Pirpor'un yakınları faftalardır ulaşamadıkları kayıp kadını aramak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı'dan yardım istemişti.

Pirpor'un cansız bedeni evine 17 kilometre uzaklıkta bir dere kenarında bulundu. Pirpor'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Henüz otopsi raporu açıklanmazken, Pirpor'un cinayete kurban gidip gitmediği araştırılıyor.

"BANA EŞLİK EDER MİSİNİZ?"

Canlı yayına katılan emekli polis memuru Akif Ünlü, "Yüksel Beyi tanımıyorum. Bilsen hanımı da tanımıyorum. Sadece Kongre Meydanı'na giderken Birsen Hanım bana 'bakar mısınız' diye seslendi. 'Siz emekli polis misiniz?' dedi. Ben de 'evet' dedim.

Bana, 'Yüksel ile kavga ettim. Kalacak yerim yok. Güvenceniz altında beni otele bırakır mısınız?' dedi. Otele gittik ve yer olup olmadığını sordum. Otelde yer olduğunu söylediler. Dışarı çıktıktan sonra Bilsen Hanım yanıma geldi. Ben de 'odanıza gidin' dedim. 'Çay içeceğim. Siz de bana eşlik eder misiniz?' dedi.

Çayını içti ve ben yanından ayrıldım. Jandarmaya gidince mesaj atarım demişti. Mesaj atmayınca ben de merak ettim ve mesaj gönderdim. Mesajımda 'Jandarmaya gidince bana mesaj atacaktınız' dedim.

Mesajımın ardından bana 'bu numaraya mesaj atmayacaksınız' diye cevap geldi. Bilsen Pirpor'un telefonunu engelledim. Bir daha görmedim. Görüşmedim" dedi. Yüksel Yıldırım, "Akif Bey eşimle oturuyorken selam verdi ve yanımıza oturdu" iddiasında bulundu.

Ancak Akif Ünlü ise, "Kesinlikle yalan. Ben Yüksel bey ile oturup çay içmedim" dedi. Yüksel Yıldırım'ın çelişkili cümleleri tepki çekti.

Etiketler
Kırklareli Ağustos Müge Anlı