Tüm bakanlık personellerine giden mesaj: 28 Ekim perşembe günü...

Ankara’da görev alan tüm Bakanlıkların personeline gelen mesaj ortaya çıktı.

Tüm bakanlık personellerine giden mesaj: 28 Ekim perşembe günü...

28 Ekim Perşembe Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış törenini gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için tüm bakanlıkları seferber oldu. Personellerine mesaj göndererek açılışa katılım için mesaj gönderildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ekim Perşembe Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni gerçekleşecek. Tören öncesinde katılımın çok gözükmesi için bakanlık personellerine gönderilen emir gibi mesaj ifşa oldu.

“TÖRENE TÜM ÇALIŞANLAR KATILACAKTIR”

Milli Gazete'nin haberine göre; söz konusu mesajda personellere “Değerli Personelimiz, 28 Ekim 2021 Perşembe günü Sn. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle düzenlenecek olan Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni’ne, Bakanlığımızın tüm çalışanları katılacaktır. Bu kapsamda 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 12:00’dan itibaren tüm personelimiz servis araçları ile Bakanlığımızdan tören alınan (AKM’ye) hareket edecektir. Açılış töreninin sona ermesini müteakiben tören alanından (AKM) her personelimiz kendi kayıtlı olduğu servis evlerine hareket edecektir. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz” ifadeleri yer alan mesaj yollandı.

Etiketler
Ankara Bakanlık