Saldırıya uğrayan Orhan Aydın: 45 ayrı suç işlemiş tetikçi faşist aranızda dolaşıyor

TKP'nin 12 Eylül Pazar günü gerçekleşen büyük Kartal mitinginin ardından parti üyesi olan tiyatrocu Orhan Aydın saldırıya uğramış ve saldırganlar serbest kalmıştı.

Saldırıya uğrayan Orhan Aydın: 45 ayrı suç işlemiş tetikçi faşist aranızda dolaşıyor

Türkiye Komünist Partisi'nin 12 Eylül'de Kartal'da düzenlediği miting esnasında saldırıya uğrayan Orhan Aydın, saldırganın hala serbest dolaştığını söyleyerek, tepki gösterdi.

Aydın, dün Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve saldırganın hala serbest gezmesine tepki gösterdi. Aydın, şunları yazdı:

"12 Eylül günü tuvalette arkadan alçakça saldırarak beni bu hale getiren, 45 ayrı suç işlemiş tetikçi faşist aranızda dolaşıyor. Çeteci, dinci, yobaz soysuzluktan ve azmettirici düşmanlıktan mutlak hesap soracağım mutlak. Susan dilsiz şeytandır."

Saldırıya uğrayan Orhan Aydın: 45 ayrı suç işlemiş tetikçi faşist aranızda dolaşıyor - Resim : 1

Aydın, paylaşımına saldırıdan sonra yüzünde oluşan darp izlerinin fotoğrafını da ekledi.

NE OLMUŞTU?

Tiyatrocu Orhan Aydın, TKP'nin 12 Eylül tarihinde gerçekleşen büyük Kartal mitinginin ardından saldırıya uğramıştı.

TKP'den konuyla ilgili, "Miting günü Kartal’da üyemiz Orhan Aydın’a bir kafede yapılan kalleşçe saldırının hesabını soracağız. Yoldaşımızın sağlık durumu iyi ve konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı. Gericilere asla boyun eğmeyeceğiz!" açıklaması gelmişti.

Saldırıya uğrayan tiyatro sanatçı Orhan Aydın, sosyal medya hesabından kendisine saldıran kişinin serbest bırakılmasına ilişkin açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

''Bana saldıran faşist tetikçinin işlediği 45 suç var, bunlardan 21'i darp'' diye yazan Aydın, ''Suçlarının arasında taciz, tecavüz, hırsızlık ve gasp var ama SERBEST. 10 günlük darp raporunu bile görmeyenlerin verdiği karar siyasaldır ve sorumluları bellidir. Peşini bırakacağımızı sananlar yanılıyor."

Saldırıya uğrayan Orhan Aydın: 45 ayrı suç işlemiş tetikçi faşist aranızda dolaşıyor - Resim : 2

Etiketler
Orhan Aydın Aydın Kartal Miting