Sedat Peker, Faruk Bildirici'den özür diledi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Faruk Bildiri'nin Erk Acarer'e yönelik eleştirilerine sosyal medya hesabından sert yanıt vermişti. Peker, daha sonra yaptığı yeni paylaşım ile Bildirici'den özür diledi.

Sedat Peker, Faruk Bildirici'den özür diledi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'nin paylaşım yapmasına izin vermemesi üzerine gazeteci Erk Acerer'in hesabını üzerinden açıklamalar yapmış, yeni iddialar öne sürmüştü.

Faruk Bildirici de Peker'in iddialarının Acarer'in hesabından paylaşılmasını eleştirmişti.

Bildirici'nin eleştirileri sonrası Peker, kendisi hesabından paylaşımlarda bulunarak Bildiri'ye yanıt vermiş, Peker, ''5-20 sene sonra geçmiş yakın tarihimiz şöyleydi denilerek yazılan kitaplarda Erk Acarer onurlu duruşuyla yazılırken Faruk Bildirici ve şahsıma olan kinlerinden dolayı ona destek çıkanlar, Z kuşağındaki gençlere “Cebindeki telefonu çıkar” diyen yaşlı dayılar gibi yazılacaklar'' ifadelerini kullanmıştı.

ACARER TEŞEKKÜR ETTİ

Sedat Peker'in açıklamaları sonrası gazeteci Erk Acarer yaptığı paylaşım ile Peker'e teşekkür etti.

Acarer, paylaşımında şunları yazdı: ''Bu bilgiler için Sedat Peker'e çok teşekkür ederim. Bunlara vurgu bile ‘iktidar ile anlaştı’ tartışmasına noktadır. Şunu da tekrar belirtmek isterim; eleştirilerin ve meslek büyüklerimin başımın üstünde yeri var. Elimizi birlikte taşın altına sokup, kardeş bir Türkiye kuracağız!''

PEKER'DEN ÖZÜR TWEETİ

Faruk Bildirici'ye yönelik sert açıklamaları sonrası Peker, yeni bir paylaşım yaptı.

Bildirici'den özür dileyen Peker, ''Yaşadığım şartların üzerime yüklediği fazlaca gerginlikten dolayı gazeteci Sayın Faruk Bildirici’yi eleştirirken nezaket sınırını biraz aşmış olabilirim. Bu yüzden kendisinden özür dilerim. Erk Acarer’e haksızlık yapıldığına inandığım için böyle davrandım'' ifadelerine paylaşımında yer verdi.

Sedat Peker, Faruk Bildirici'den özür diledi - Resim : 3

Etiketler
Sedat Peker Faruk Bildirici Suç örgütü