Hadımköy’de kaybolan 3 kız çocuğu, bulundu

Hadımköy’de kaybolan 3 kız çocuğu, polis ekipleri tarafından bulundu.

Hadımköy’de kaybolan 3 kız çocuğu, bulundu

İstanbul Hadımköy’de oturan 15 yaşındaki Eslem Tuana Yüksel, 13 yaşındaki Efsa Yüksel ve 11 yaşındaki Nazar Memiş piknik yapmak için evden çıktıktan sonra kayboldu. İkisi kardeş 3 kız çocuğu geri dönmeyince aile aramaya çıktı. Kızlarını bulamayan aileler polise haber verdi. Polis arama çalışmaları devam ediyor.

DHA’nın haberine göre, kayıp Eslem Tuana ve Efsa’nın annesi Semra Yüksel, “İki kızım saat 17.30 gibi ‘bahçede piknik yapacağız’ diyerek evden çıktı. Ben de izin verdim. Evde çantalarına kıyafet koydular. Kıyafetleri sorduğumda ‘anne arkadaşıma vereceğim ve kıyafetlerle bebeklerimize kıyafet dikeceğiz’ dediler. Akşam hava kararınca eve gelmediler. Ben de dışarı bakmaya çıktım. Yolda üçüncü kaybolan kızın annesini gördüm. O da kızını aramaya çıkmıştı. Ancak kızlarımızı bulamadık” dedi.

Yüksel şöyle devam etti: “Polis kızların otobüs kartlarını kontrol etti ve kullanılmamış. Yine büyük kızım Eslem Tuana, en son sosyal medya üzerinde Özbek bir kişilerle konuşmuş. O kişiye ‘ben basketbol oynamaya gideceğim’ demiş. Şimdi bu Özbek kişi gözaltına alındı”.

Nazar’ın annesi Semiha Memiş ise, “Nazar arkadaşlarıyla piknik yapmak için evden çıktı. Yanına bir çantada aldı. Çantanın içine baktığımda sadece oyuncak vardı. Bizim çocuğum akşam ezanı okunmadan eve gelirdi. Evde bile yalnız duramayan bir çocuktu. Nazar yavrum perişan oldum. Korkup da gelmemezlik yapma” diye seslendi.

Çocuklardan birine ait eşyaların Avcılar sahilde bulunmasının ardından o bölgede arama çalışmalarına başlandı.

BULUNDULAR

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre; polis Nazar, Eslem ve Efsa Arnavutköy’de bulundu. Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çocuklar ailelerine teslim edilecek.

Etiketler
Polis Hadımköy