Tesettür giyimde kombin önerileri

Tesettür giyimde kombin önerileri

Daha önceden tesettürlü kadınlar için moda tekdüze iken günümüzde tesettür giyim her yaş ve kitleye hitap edecek seviyeye gelmiştir. Uzun pardesular, tunikler, tesettür elbise seçenekleri, etekler, pantolonlar ve bu parçaları en şık şekilde kombinleyebileceğiniz yüzük, küpe kolye aksesuarları, çeşit çeşit şallar, model model ayakkabılar, rengarenk çantalar modacılar tarafından tesettür alanında tasarlanmaktadır. Tesettür giyim üzerine özel markalar olduğu gibi koleksiyonunda tesettür giyim alternatiflerine de yer veren birçok ünlü marka yer almaktadır. Tesettür tarzınızı değiştirmek istiyor ya da bir tarz arayışı içerisindeyseniz markaların koleksiyon kombinlerine bakabilir ya da internette bloger ismi ile geçen birçok tesettür giyim kullanıcısından görüş alabilirsiniz. Tesettür giyim denilince ilk akla gelen tesettür elbise, bol pantolonlar, şal bağlamak teknikleri gibi konuları içeren yazımızın devamında sizlere sunacağımız kombin önerilerini değerlendirebilirsiniz. O günkü tarzınızı tesettür elbiseden yana kullanacaksanız elbisenizin kumaşına uygun şal ya da eşarp ve elbise model ve tarzına uygun kemerle kombin yapabilirsiniz. Seçeceğiniz kemerin üretiminde kullanılan malzeme ile uyumlu bir ayakkabı tercihi de şıklığınıza şıklık katacaktır. Midi ya da ara boy tercih edeceğiniz elbiselerinizin altına yine tercih ettiğiniz elbisenin kumaşı ile uyumlu dar paça pantolonlar kullanabilirsiniz.

Tesettür Giyimde Aksesuar Tercihi

Tesettür giyim denilince onu tamamlayacak olan aksesuarlar olmazsa olmazlardır. Büyük kolyeler, bilezik ve yüzükler şal bağlama tekniğinize yakışacak küpeler, kol saatleri iyi kombilendiği takdirde sizi harika gösterebilecek detaylardır. Hatta ayakkabı ve çantanızla da tesettür giyiminizi tamamlayabilirsiniz. Tesettür giyimde genel olarak küçük ve omuzdan askılı çantalar akla gelse de spor kıyafet tercihinizde sırt çantası da tercih edebilirsiniz. Ayrıca şal ya da başörtü tercihlerinizde de yeni nesil tesettür giyim alternatiflerinden yararlanabilir hazır başörtü ya da şal kullanabilirsiniz.

Tesettür Giyim’de Kış Alternatifleri

Kışın kullandığımız sıcak tutmak için özel kumaşlardan üretilen kabanlarda da özel tasarımlar tercih ederek şık olabilirsiniz. Kabanınızın üzerine kullanacağınız atkı, şal ya da eldiven çeşitleri de kombininizi tamamlayacaktır. Tesettürlü kadınların tesettürlerini tamamlayacak berelerde aksesuar seçiminizde iyi bir alternatif olabilir. Son dönemlerde başörtü üzerine kullanılan kepler ise görüntünüze farklılık katmaktadır.

SPONSORLU İÇERİK