Hisler, Jival altın tektaş ile daha güzel

Her bütçeye, her zevke uygun olarak tasarlanan Jival altın tektaşlar, modelleri ile baş döndürmeye devam etmekte.

Hisler, Jival altın tektaş ile daha güzel

Altın tektaş denilince akla her zaman Jival gelir! Her bütçeye, her zevke uygun olarak tasarlanan Jival altın tektaşlar, modelleri ile baş döndürmeye devam etmekte. Klasik modellerden modern ve özel tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesi olan Jival, uygun ve bütçe dostu fiyatlarıyla sektörün liderleri arasındaki yerini korumaktadır.

2006 yılından bu yana var olan Jival Pırlanta, özgün tasarımları, taş kalitesi ve işçilikteki özeni ile en çok sevilen pırlanta modellerini sunmaya devam etmektedir. Sektördeki tecrübesini, dinamik ve genç tasarım ekibi ile harmanlayan Jival, tektaş modelleri ve tasarımlarıyla göz doldurmakta.

Jival Altın Tektaş Modelleri ile Aşka “Evet” Deyin!

Aşk var olduğundan bu yana, sadakatin, aşkın, sevginin simgesi olan tektaşlar, günümüzde de güzelliğin ve aşkın sembolü olmaya devam etmektedir. Altın tektaş koleksiyonu ise yüklenen tüm bu anlamlara yakışır bir koleksiyon ile her sene yeni tasarımlar üreterek sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Jival tektaş koleksiyonunda, bireysel zevkler ön plana alınır. Altın tektaş yüzük ve beyaz altın tektaş yüzük modellerinin bulunduğu kategorilerin yanı sıra taş kesimleri de her bir modele özel olarak özenle hazırlanır. Klasik taş kesimlerinin yanı sıra, genç tasarımcılar sayesinde, özel koleksiyonlar ve kesimler eşsiz modeller meydana getirmektedir.

Jival altın tektaş, altın seven ama aynı zamanda pırlantanın ön planda olduğu modelleri tercih edenlere hitap etmektedir. Altının ışıltısı ve pırlantanın zarafetinin bir araya geldiği bu modeller, Jival kalitesi ve özeni ile sizlere sunulmaktadır.

Beyaz altın tektaş modelleri, Jival dokunuşu ile hayat bulur ve en sevilen taş kesimlerinin olduğu bir dünyanın kapısı sizlere aralanır. Modern tasarımların vazgeçilmezi beyaz altın ve pırlanta buluşması, tektaşlara yeni bir bakış açısı kazandırarak Jival tasarımcılarının elinde yeniden şekil alır. Prenses kesim, damla kesim, baget ve daha pek çok tasarım, beyaz altın tektaş kategorisinde Jival kalitesi ve güveni ile sizlerle buluşmaktadır.

Jival Güvenli, Sorunsuz ve Hatasız Alışveriş Sunuyor

Jival, teknolojinin tüm imkanlarını kullanan, yenilikçi bir bakış ile kuyumculuk sektöründe bambaşka bir soluk getirmektedir. 100’ü aşkın mağazası, binlerce ürüne ev sahipliği yapan ve sigortalı gönderim sağlayan online kanalı ile Jival, hatasız, güvenli ve özgür bir alışveriş fırsatını sağlar.

En yeni ürünlere, en uygun fiyatlarla anında ve kolayca ulaşabildiğiniz Jival sanal mağazası, altın tektaş ya da beyaz altın tektaş modellerinde istenilen parmak ölçüsüne uygun gönderim sağlamaktadır. Tektaşın dokunmadığı el kalmasın diye Jival tektaş altın yüzükleri her ele, her ölçüye ve her parmağa özel olarak üretilmektedir.