Muhittin Böcek'in sağlığına ilişkin önemli gelişme: 'Günün en iyi haberini veriyorum'

Gazeteci Barış Yarkadaş, koronavirüs tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 'normal odaya' çıkarılacağını açıkladı.

Muhittin Böcek'in sağlığına ilişkin önemli gelişme: 'Günün en iyi haberini veriyorum'

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkarılarak normal servise alınıyor.

"Günün en iyi haberine veriyorum" diyerek iyi haberi duyuran gazeteci Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüs tedavisi gören Böcek'in saat 11.00'de 'normal odaya' çıkarılacağı bilgisini aktardı.

11.30’da ise senato odasında düzenlenecek basın toplantısıyla Böcek’in genel sağlık durumu hakkında detaylı bilgilendirme yapılacak.

Barış Yarkadaş, açıklamasında şunları kaydetti:

Günün en iyi haberini veriyorum: CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, saat 11.00'de "normal oda''ya çıkarılıyor. Böcek'in tedavisine artık "normal oda"da devam edilecek. Bu olumlu gelişme biraz sonra medyaya da açıklanacak.

7 EYLÜL’DE YOĞUN BAKIMA ALINDI

Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül’de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül’de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun oluşan Böcek’e, daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı.

Etiketler
Muhittin Böcek Barış Yarkadaş Antalya