Kayıp Hatice Tusu'nun erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Aydın'ın Didim ilçesinde 4 günden bu yana kendisinden haber alınamayan Hatice Tusu’nun erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kayıp Hatice Tusu'nun erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Aydın'ın Didim ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan emekli hemşire, 2 çocuk annesi Hatice Tusu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Sözcü Gazetesi'nden Latif Snasür'ün haberine göre; Annelerinin kaybolmasından sonra sosyal medyada çağrıda bulunan çocuklarının başvurusu üzerine Didim polisi de kapsamlı bir çalışma başlattı.

Tusu’nun yaşadığı evin etrafındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Tusu'nun erkek arkadaşı olduğu öne sürülen bir kişiyi tespit ederek takibe aldı.

Kayıp Hatice Tusu'nun erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı! - Resim : 1

BATAKLIĞA GÖMÜLMÜŞ

S.A.'nın emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, Tusu ile bir süre tartıştıktan sonra kavga ettiklerini ve boğazını sıktığını, burnundan kan gelmesi sonucunda da öldüğünü anladığını ifade ettiği öğrenildi.

Emekli hemşire Tusu’nun erkek arkadaşı tarafından Hisar Mahallesi Sağtur Plajı’na gömüldüğünün öğrenilmesi üzerine bölgede arama yapıldı.

Polis ekipleri, cinayet zanlısının belirttiği Hisar Mahallesi'ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda çalışma yaptı. Zanlının belirttiği yerde, bataklığa gömülü cesede ulaştı. Cumhuriyet savcılığı olay yerinde inceleme yaparken, Polisin cinayetle ilgili soruşturması devam ediyor.

Etiketler
Aydın