Fatma Şahin, bir maymunun taşlı saldırısına uğradı!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Gaziantep Hayvan Bahçesi'nde oluşturulan ve açılışı yapılan şempanze adasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir maymunun taşlı saldırısına uğradı.

Fatma Şahin, bir maymunun taşlı saldırısına uğradı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Hayvanat bahçesinin maskotu olan maymun 'Can'ı kucağına alan Şahin zaman zaman zor anlar yaşadı. Maymun 'Can' kolunu ısırmaya çalıştığı Şahin'in kendisine uzattığı mikrofonu alıp yere fırlattı.

Vatandaşlar da yakından görme fırsatı bulduğu hayvanlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Fatma Şahin'in konuştuğu esnada yanındaki bakıcının kucağında bulunan şempanzenin saldırısından da refleksi ile kurtuldu.

Şempanze elindeki mikrofon ile konuşan Fatma Şahin'in kolunun kendisine yakınlaştığını görünce ağzı ile manevra yaptı.

Şempanzenin hareketliliğini fark eden Fatma Şahin ise hemen kolunu çekerek, ısırılmaktan kurtuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuşmasını tamamladıktan sonra, "Can bir selam ver" diyerek, mikrofonu yanındaki şempanzeye uzattı.

Fatma Şahin, bir maymunun taşlı saldırısına uğradı! - Resim : 1

Öfkeli maymun, eline aldığı mikrofonu bu kez ise yere attı.

Marul vermek isterken taş yedi

Gerçekleştirilen açılışın ardından ise şempanze adasını gezen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin şempanzelerin bulunduğu kafesin önünde büyük şok yaşadı.

Kafesten maymunlara marul vermeye çalışan Fatma Şahin, hırçın bir şempanzenin taşlı saldırısına uğradı. Maymunun fırlattığı taş kafesin demir korkuluklarına çarpması ile dağıldı. Şahin, dağılan taşın parçalarından ise anlık refleksi ile kurtuldu.

Etiketler
Gaziantep Saldırı Fatma Şahin