Yaralı taşıyan ambulans kamyonla çarpıştı: 6 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaralı taşıyan ambulans, kamyon ile çarpıştıktan sonra devrildi.

Yaralı taşıyan ambulans kamyonla çarpıştı: 6 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde Baha Şıkman Caddesi ile Mustafa Kemal Caddesi kavşağında meydana geldi.

İddiaya göre sürücüsünün ismi öğrenilemeyen ambulans şöförü yaralı taşıdığı sırada kavşakta plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ambulans savrulduktan sonra devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalesinin ardından, ambulansta bulunan 5 kişi ve kamyonet sürücüsü Fethiye Devlet Hastanesine kaldırdı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yaralı taşıyan ambulans, kamyon ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada yaralanan 3'ü Rus uyruklu 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Hakan Ö. yönetimindeki özel bir hastaneye ait 48 PP 520 plakalı ambulans, Mehmet K.'nın kullandığı 48 ADY 259 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada ambulans sürücüsü ile araçtaki bir sağlık personeli ve Rus turistler Igor Shipov, Zhanna Cheredilina, Kirill Shipov ile kamyonette yolcu konumunda bulunan Saliha Koşal yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. (DHA)

Etiketler
Fethiye Muğla