Malatya'ya şehit ateşi düştü! Şehidin acı haberi ailesine verildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri üs bölgesine uzak noktadan PKK'lı teröristlerce düzenlenen füzeli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım'ın acı haberi Malatya'da yaşayan ailesine verildi.

Malatya'ya şehit ateşi düştü! Şehidin acı haberi ailesine verildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Piyade Onbaşı Emre Büyükyıldırım'ın (26) acı haberi, Malatya'daki ailesini yasa boğdu.

Emre Büyükyıldırım'ın şehit olduğu haberi, Yazıhan ilçesi Erencek Mahallesi'nde oturan babası Latif ile anne Münevver Büyükyıldırım'a askeri yetkililer tarafından verildi.

Malatya'ya şehit ateşi düştü! Şehidin acı haberi ailesine verildi - Resim : 1

Acı haberi alınca sinir krizi ve baygınlık geçiren şehit yakınlarına, hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti.

Malatya'ya şehit ateşi düştü! Şehidin acı haberi ailesine verildi - Resim : 2

Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Zeynep Yıldız (24) ile 6 aylık evli olan, 6 kardeşi bulunan ve 2016 yılından bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan Sözleşmeli Piyade Onbaşı Büyükyıldırım'ın cenazesinin yarın öğle vakti şehitlikte kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Etiketler
Hakkari Malatya PKK Saldırı