Feyzioğlu: Baro başkanlarının Ankara'ya alınmamasında sorunu ben çözdüm

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında baro başkanlarının Ankara yürüyüşünde şehre alınmamaları ile ilgili sorunu kendisinin çözdüğünü iddia etti.

GERÇEK GÜNDEM- Baro Başkanlarının Savunma Yürüyüşü sırasında Ankara'ya alınmadan yaklaşık 27 saat bekletilmeleri büyük tepki çekmişti. Bekleyişin ardından devreye giren Türkiye Barolar birliği (TBB) eski başkanlarından ve eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın araya girmesi ve İçişleri Bakanı süleyman Soylu ile görüşmesinin ardından baro başkanlarının Ankara'ya girişlerine izin verilmişti.

Baro başkanları ise 27 saat sonra yanlarına gelen TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nu sırtlarını dönerek protesto etmişlerdi.

FEYZİOĞLU SORUNU BEN ÇÖZDÜM' DEDİ

Türkiye Barolar Bilriği Başkanı Metin Feyzioğlu ise dün akşam katıldığı Fatih Altaylı ile Teke Tek programında, baro başkanlarının Ankara'ya alınmamaları ile ilgili sorunu kendisinin çözdüğünü söyledi. Feyzioğlu, Cumhurbaşakanı Erdoğan'a mesaj göndererek sorunu çözdükten sonra baro başkanlarının yanına gittiğini iddia etti.

SORUNU KİM ÇÖZDÜ?

Fatih Altaylı ise bugünkü yazısında, devreye girerek sorunu çözdüğünü iddia eden Feyzioğlu'nun bu iddiasına şerh koydu.

Altaylı yazısında "Bu arada yürüyen baro başkanlarının Ankara girişinde zulme uğramalarını kendisinin engellediğini söyledi TBB Başkanı Feyzioğlu. Ancak bu sorunu çözmek için girişimde bulunanın Feyzioğlu değil, Önder Sav olduğu da konuşuluyor." ifadelerine yer verdi.

Etiketler
Çoklu baro sistemi Metin Feyzioğlu Ankara Fatih Altaylı