Doğal bileşenlerin cildinize yolculuğu: Skinceuticals

Skinceuticals hikâyesi, 1994 yılında Dr. Sheldon Pinnell’in yaptığı önemli araştırmalar sayesinde şirketin kuruluşundan çok önce başladı.

Doğal bileşenlerin cildinize yolculuğu: Skinceuticals

Skinceuticals hikâyesi, 1994 yılında Dr. Sheldon Pinnell’in yaptığı önemli araştırmalar sayesinde şirketin kuruluşundan çok önce başladı. O zamandan beri cilt biliminin yüzünü değiştiren atılımlarla yol açmaya devam etti. Antioksidanlarda çok önemli gelişmelere yol açan onlarca yıllık cilt kanseri araştırmasından doğan, yüksek etkili formülleri ile saf aktif maddelere konsantre edilmiştir ve cilde en iyi şekilde nüfuz ettiği kanıtlanmıştır. ABD’de yapılan klinik cilt bakım çalışmaları dermatologlar ve plastik cerrahlar tarafından günlük evde bakım ve estetik prosedürleri tamamlamak için kullanılmaktadır. Yaşlanma belirtilerini düzeltmek, sağlıklı cildi korumak ve gelecekteki hasarı önlemek için ürünlerini formüle eder.

Skinceuticals Ürünleri ve Serileri

1.Güneş Koruma Serisi: Skinceuticals güneş kremleri, Güneş’e karşı etkili koruma sağlar. Güneş kremi ürünleri, kimyasal madde içermeyen UV filtreleriyle yüksek seviyede geniş spektrumlu güneş koruması sağlar. Günlük kullanıma uygun çeşitli formülasyonlarda bulunan Skinceuticals, tüm cilt tipleri için ve mineral ve renkli güneş kremleri gibi tüm istekler için güneş kremlerine sahiptir. Öne çıkan ürünler; Light Moisture UV Defense SPF 50, Sport UV Defense SPF 50, Physical Matte UV Defense SPF 50, Physical Eye UV Defense SPF 50’dir.

2. Anti-Aging Ürünleri: Skinceuticals yaşlanma karşıtı kremler, ince çizgilerin, kırışıklıkların, sıkılık kaybının ve renk bozulmasının görünümünü önlemeye ve iyileştirmeye yardımcı olur. Gündüz ve gece kullanımı için formüle edilen bu hedeflenmiş cilt bakımı, canlanan ve daha genç bir görünüm için formüle edilmiştir. Öne çıkan ürünleri: Advanced Pigment Corrector, Metacell Renewal B3 , A.G.E. Interrupter’dir.

3. Akne Ve Leke Karşıtı Ürünleri: Skinceuticals akne ürünleri, fazla yağ üretimi ile mücadele eder ve mevcut ve geçmiş lekelerin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olmaya yardımcı olur. Ayrıca cildin lekelenmesini engellemek için gözenek tıkanmış ölü hücre birikimini azaltmaya yardımcı olur. Öne çıkan ürünleri; Phloretin Cf With Ferulic Acid , Lha Cleansing Gel: Our Best Cleanser For Acne Prone Skin , Clarifying Clay Mask For Acne Prone Skin , Clarifying Exfoliating Cleanser , Purifying Cleanser With Glycolic Acid ‘dir.

4.Nemlendirici Ürünler: Skinceuticals nemlendiricileri, görünüm esnekliğini geri kazandırmak için cildi nemlendiren ve besleyen çok fonksiyonlu bileşenlerle dikkatlice formüle edilmiştir. Tüm cilt tipleri için yüz nemlendiricileridir. Serum ve kremlerde mevcuttur, bu nemlendiriciler en uygun cilt nemlendirmesini sağlar. Öne çıkan ürünler; Hydrating B5 Mask , Renew Overnight Dry, Hydra Balm’dır.

Doğal bileşenlerin cildinize yolculuğu: Skinceuticals - Resim : 1

Skinceuticals Ürünleri Nasıl Kullanılır?

Skinceuticals ürünlerini kullanmadan önce içeriğine ve kendi cilt tipinize uygun olup olmadığına bakmak sizin için önemlidir. Çünkü eğer cilt tipinize uygun olmayan ürünleri kullanırsanız ürünlerden istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Cilt tipinizi belirlemek ürün seçiminde size yardımcı olacaktır.

Skinceuticals ürünlerine göre kullanım farklılıkları göstermektedir. En çok tercih edilen ürünlerinden anti aging ürünlerini kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ürünün kullanım talimatına uymanız olacaktır. Aynı zamanda önerilen kullanım sıklığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. En çok kullanılan bir diğer ürünler olan akne ve leke karşıtı ürünleri ise kullanırken dikkat etmeniz gereken nokta nasıl kullanmanız gerektiği ve cildinize hangi zamanlarda uygulamanız gerektiğidir. Ürünleri kullanırken kullanım talimatlarına birebir uymanız ürünlerden maksimum fayda sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Skinceuticals Ürünleri Genel Özellikleri:

Cildi Yenilemeye Yardımcı Olur: En yüksek etkinliği sağlamak için en son stabilizasyon ve dağıtım teknolojileri ile geliştirilmiş olan bu ürünler ince çizgilerin, kırışıklıkların, renk bozulmasının, cilt dokusunun ve lekelerin görünümünü minimum hassasiyetle en aza indirgemeye yardımcı olur.

Kuru Ciltler İçin Uygundur: Skinceuticals, kuru cildin görünümünü ve hissini beslemek ve iyileştirmek için tasarlanmış çok çeşitli gelişmiş cilt bakım ürünleri sunar. Bu nemlendirici cilt bakım ürünleri, nem kaybını giderir, cildin nem kaybını önlemeye yardımcı olur.

Çeşitli Cilt Sorunlarına Çözümler Sunar: Skinceuticals cilt bakım sistemleri, belirli cilt sorunlarını etkin bir şekilde ele almak için tasarlanmış kapsamlı ürünlerdir. Temizleyiciler, tonerler, C vitamini serumları, düzeltici ürünler, retinol ve güneşten koruyucular içeren bu sistemler, yaşlanma, akne ve düzensiz cilt tonunun görünür belirtilerini iyileştirmek için seçenekler sunar.

Cilt Hassasiyetini Azaltmaya Yardımcı Olur: Jel, kil veya tabaka maske ürünleri olarak mevcut olan bu çok işlevli çözeltiler, aşırı yağ, gözenek tıkanıklığı, dehidrasyon, donukluk ve cilt hassasiyetini ele almak için tasarlanmıştır.

Skinceuticals Ürünlerini Nereden Alabilirim?

Skinceuticals ürünlerini satın almak istiyorsanız, https://www.narecza.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Nar Ecza’dan; Skinceuticals ürünlerinin serilerine ve çeşitli ürünlerine rahatça erişerek satın alabilirsiniz. Cilt tipinizi ve sorununuzu bilerek ve ürünlerin içeriğine göz atarak seçim yapmanız sizin için daha yararlı olacaktır. Kampanya ve indirim süreçlerinde Skinceuticals ürünlerinden satın almak için süreçleri takip edebilirsiniz. Skinceuticals ürünlerinden ve tüm serilerini doğru kullanarak maksimum fayda elde edebilirsiniz.

SPONSORLU İÇERİK