Mansur Yavaş'ın 3 gün önce sağlık çalışanlarıyla ilgili aldığı karar 'Cumhurbaşkanı Kararı' oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sağlık çalışanları ile ilgili 21 Mart tarihinde aldığı karar 3 gün sonra Cumhurbaşkanı Kararı oldu.

Mansur Yavaş'ın 3 gün önce sağlık çalışanlarıyla ilgili aldığı karar 'Cumhurbaşkanı Kararı' oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Sağlık çalışanlarımız, yarından itibaren kimliklerini göstermek suretiyle EGO otobüsleri, metro ve Ankaray'dan ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir" açıklamasını yapmıştı.

Yavaş'ın sağlık çalışanları ile ilgili 21 Mart tarihinde aldığı karar 3 gün sonra Cumhurbaşkanı Kararı oldu.

Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, kamuya ait sosyal tesisler ile Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Öte yandan sağlık çalışanlarına 1 Mart 2020'den geçerli olmak üzere üç aylık ek ödeme yapılmasına ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanlığı kararı ile sağlık çalışanları, belediyeler ve bağlı kuruluşlarınca yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Sağlık çalışanları kamuya ait sosyal tesisler ile Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden ücretsiz faydalanacak.

Sağlık personeline 1 Mart 2020'den geçerli olmak üzere üç aylık ek ödeme yapılmasına ilişkin yönetmelik de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Ankara Mansur Yavaş