Kızını öldüren babadan kan donduran ifade! 'Kurtardım'

İstanbul'da kızını öldüren emekli başkomiser kızının akıl sağlığının yerinde olmadığını ileri sürerken kendini “Kızımı yaşadığı bu çileli hayattan kurtardım” sözleriyle savundu.

Kızını öldüren babadan kan donduran ifade! 'Kurtardım'

İstanbul Fatih’te kızını başından vurarak öldüren emekli başkomiser, ifadesinde kızının psikolojik sorunlar yaşadığını ve bu yüzden öldürdüğünü anlattı.

Sözcü'den Can Özçelik'in haberine göre; kızının etrafındaki kişilere küfürlü sözlerle hakaret ettiğini savunan Kemal A., “Kızımı yaşadığı bu çileli hayattan kurtardım” dedi.

“20 EKİM'DE HASTANEYE YATIRDIK”

Kızının saldırgan davranışlarından dolayı 20 Ekim'de yeniden hastaneye yatırıldığını öne süren Kemal A. “Kızım hastanede yaklaşık 10 gün kaldı. Sonrasında tekrar eve getirdik. Ancak kızımın hastanede yatması da çok fayda etmedi agresif ve saldırgan davranışları devam etti” dedi.

“DÜKKAN SAHİBİNE KÜFÜR ETTİ”

Olay günü de alışverişe çıktıklarını anlatan Kemal A., “Alışveriş için gittiğimizde dükkan sahibine küfürlü hakaret etti. O olaydan sonra eve döndük. Daha sonra yatağında uyumakta olan kızımı yaşadığı bu çileli hayattan kurtarmak için tabancamla kafasına iki el ateş ettim” dedi.

Katil baba savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.