Uygun fiyatlarla gitar ve nota sehpaları kapınıza gelsin

Müziğe yeni başlamış ya da profesyonel kullanıcı hiç farketmez, müzikle alakası olan herkesin olmazsa olmazı nota sehpasıdır.

Uygun fiyatlarla gitar ve nota sehpaları kapınıza gelsin

Nota Sehpası

Müziğe yeni başlamış ya da profesyonel kullanıcı hiç farketmez, müzikle alakası olan herkesin olmazsa olmazı nota sehpasıdır. Sanatçıya müzik üretirken takıldığı ve yahut karıştırdığı yerlerde üzerine nota defterini koyup takıldığı yerden durmadan devam etmesini ya da sanatçının müziği takip ederek nerede enstrümanını çalmasını gerektiğini belirtmeye yarayan aletlerdir. Birçok çeşidi vardır bunlar boylarına göre ve yahut üretildikleri malzemelere göre hem fiyat hem kalite konusunda değişkenlik gösterebilirler. Tek başlarına ayaklı ya da tuşlu çalgıların aparatlarıyla entegre olarak kullanılabilen nota sehpaları fiyat-performans bağlamında en çok tercih edilen marka olarak Lastvoice nota standlarını gösterebiliriz.

Gitar Standı

Gitar standı gitar enstrümanının muhafazası ve kolay kullanımı için oldukça önemli bir sehpa çeşitidir. Müzik aletleri her ne kadar kullanıldıkları alanlara göre kullanım saati bağlamında değişkenlik gösterseler de, narin yapıları ve akord değişkenlikleri dolayısıyla muhafaza bakımından önem arz eden bir hassasiyete gereksinim duyarlar. Özellikle telli çalgıların daha çok ihtiyaç duyduğu bu gitar sehpası, üretildikleri malzemeye ve markalara göre hem fiyat hem kalite bakımından değişkenlik gösterebilmektedirler. Gitarlar da ise daha kıvrımlı yapılarıyla kırılmaya, çizilmeye ve akordlarının bozulmasına daha yatkın olmaları nedeniyle haybiye bir yere bırakılamazlar İşte bu yüzden de gitar standlarına ihtiyaç duyarlar. Özellikle gitarlar için üretilmiş ergonomik yapılarıyla ve gitarın en hassas yerlerine yerleştirilmiş yastık detaylarıyla gitar standları çeşitli varyasyonlarla ve fiyat yelpazesiyle satışa sunulmaktadır. Fiyat-performans olarak gitar standlarına Lastvoice marka ürünleri örnek gösterebiliriz.

Rack Kabin

Rack kabinetlere gelecek olursak eğer, önü ve arkası camlı yapıları, dayanıklı temperli cam tasarımları, gerektiğinde kabin eklemesi yapılabilmesine olanak sağlayan yapıları, soğutucu gereksinimi duyulduğunda zorlanılmadan soğutucu sistemi eklenmesine yatkın tasarımları, abs materyalden üretilmeleri ile hoparlörlerinize sağlamlığı ve güvenilirliği katmaya yarayan ürünlerdir. Hoparlörlerin yanında büyük şirketlerde, holdinglerde, fabrikalarda yani büyük bilgisayar sistemlerinin gereksinim duyulduğu yerlerde kabloların ve bilgisayar kasalarının daha derli toplu olmasının gerektiği alanlarda en uygun ürünler olarak satışa sunulmaktadırlar. Rack kabin kullanımı ses sistemi dışında da bir çok alanda tercih edilebilmektedir. Özellikle network ekipmanları için özel tasarlanan rack kabin modelleri bulunmaktadır.

SPONSORLU İÇERİK