Cem Toker: Dolar her arttığında 'ezan susmaz bayrak inmez' diyorlar... Saçmalık!

Atakan Sönmez'le Satır Arası programının konuğu olan Liberal Demokrat Parti eski genel başkanı Cem Toker Türkiye ekonomik saldırı altında iddiasında olan AKP'yi sert sözlerle eleştirdi.

Cem Toker: Dolar her arttığında 'ezan susmaz bayrak inmez' diyorlar... Saçmalık!

İktidarın ekonomi yönetimini eleştiren Toker, ” Dolar her arttığında ezan susmaz bayrak inmez bu saçmalık tiyatro başka bir şey değil!” dedi.

İktidar çevrelerinin geçtiğimiz yıldan beri ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz söylemini eleştiren Toker, “Geçen sene korona morona da yoktu. Eğer saldırı altındaysak kim saldırıyor? Ekonomik kurtuluş savaşımızı kime karşı veriyoruz? Kim bize saldırıyor bunun cevabı yok! Yardım gönderdiğin Amerikaya karşı mı nükleer reaktör yaptırdığın Rusya’ya karşı mı? Kapısında yattıpı Avrupa’ya karşı mı? Patangonya’ya karşı mı? Kim bize saldırıyor?” sorularını yöneltti.

Toker’in açıklamaları şu şekilde:

“Geçen sene de ekonomik kurtuluş savaşı veriyorlardı, o zaman korona morona da yoktu. Korona bu işin üzerine tuz biber ekti. Dolar yükselmiyor Türk parası değer kaybediyor. Eğer saldırı altındaysak kim saldırıyor? Ekonomik kurtuluş savaşımızı kime karşı veriyoruz? Kim bize saldırıyor bunun cevabı yok! Yardım gönderdiğin Amerikaya karşı mı nükleer reaktör yaptırdığın Rusya’ya karşı mı? Kapısında yattıpı Avrupa’ya karşı mı? Patangonya’ya karşı mı? Kim bize saldırıyor? Dolar her arttığında ezan susmaz bayrak inmez bu saçmalık tiyatro başka bir şey değil!”

Etiketler
Cem Toker Demokrat Parti Saldırı Türkiye