Hükümetten son dakika dolar açıklaması!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, doların 4.92 TL'yi aşmasının ardından açıklama yaptı.

Hükümetten son dakika dolar açıklaması!

Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı devam ederken, kur 4.92'nin üzerine çıkarak yeni bir rekor kırdı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin "Kur ve faiz oranlarında hak edilmeyen dalgalanmalar yaşanıyor" açıklamasından sonra hükümetten bir açıklama daha geldi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dolardaki yükselişin 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle ilgili olduğunu savunurken şu ifadeleri kullandı:

"Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır."

Recep Akdağ'dan açıklama

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, katıldığı bir televizyon programında konuştu. Akdağ, “Dövizin yükselmesiyle ilgili olarak tedbirler alınmaya devam edilecek. Belli çevreler Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin yükselişini engellemek istiyor” dedi.

Etiketler
Dolar 7 TL Bekir Bozdağ