Karayip Korsanları'nın yapımcısı Johnny Depp'in serideki kaderini açıkladı: Pek mümkün değil

Karayip Korsanları serisinin yapımcısı şiddet iddialarıyla anılan Johnny Deep'in seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını açıkladı.

Karayip Korsanları'nın yapımcısı Johnny Depp'in serideki kaderini açıkladı: Pek mümkün değil

Hollywood yıldızı Johnny Depp’in kariyeri Amber Heard ile devam eden dava süreci nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Heard’ün öne sürdüğü şiddet ve cinsel istismar iddiaları nedeniyle Karayip Korsanları serisinden çıkarıldığını söyleyen oyuncu ile ilgili serinin yapımcısı konuştu.

Johnny Depp’in kariyeri Amber Heard ile devam eden dava süreci nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Heard’ün öne sürdüğü şiddet ve cinsel istismar iddiaları nedeniyle Karayip Korsanları serisinden çıkarıldığını söyleyen oyuncu ile ilgili serinin yapımcısı konuştu.

Yapımcı, Kaptan Sparrow karakterini canlandıran oyuncunun seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını belirtirken “Gelecek henüz belirsiz” ifadesini kullandı.

YENİ İSİM ARAYIŞINDALAR

Karayip Korsanları’nın altıncı filmini çekmeye hazırlanan yapımcı, seriye dahil edebileceği yeni isimler aradığını açıkladı.

Seriye Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie’nin katılabileceğinin sinyallerini veren yapımcı, senaryo geliştirme aşamasında olduklarını belirtti.

Disney’in yapımcılığını üstlendiği serinin devam edip etmeyeceği ise soru işareti. Marvel ve Star Wars filmlerini satılan alan Disney’in yeni bir Karayip Korsanları filmi yapmak istemeyeceği konuşulanlar arasında.

ŞİDDET İDDİALARI YÜZÜNDEN ROLÜNÜ KAYBETTİ

Eski eşi Amber Heard'ün kendisi hakkında ortaya attığı şiddet ve istismar suçlamaları nedeniyle Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolünü kaybettiğini belirten Depp’e hayranlarından destek geldi.

Oyuncunun seriye dönmesi için imza kampanyası başlatan hayranları, 500 bin kişinin imzasını toplamaya çalışıyor. Kampanyaya yapılan yorumlar arasında “Johnny Depp’in yeri doldurulamaz” ve “Johnny Depp için adalet” gibi ifadeler bulunuyor.

Etiketler
Johnny Depp Şiddet