Elektronik güvenlik sistemleri ile güvenli yaşam

Şehir merkezlerinde güvenliğin sağlanması, olayların takip edilebilmesi için kent güvenlik yönetim sistemleri (kgys) şehrin önemli yerleri dahil birçok noktaya kurulmaktadır.

Elektronik güvenlik sistemleri ile güvenli yaşam

Şehir merkezlerinde güvenliğin sağlanması, olayların takip edilebilmesi için kent güvenlik yönetim sistemleri (kgys) şehrin önemli yerleri dahil birçok noktaya kurulmaktadır.

Bu sistemlerin temelini güvenlik kamera sistemleri oluşturmaktadır. Güvenlik Kamerası sayesinde olaylar kısa sürede tespit edilebilmekte ve önlenmeye çalışılmaktadır. Elektronik güvenlik sistemleri birçok tedbirin alınmasını kolaylaştırmıştır. Özel olarak alınan tedbirler arasında, bina giriş kontrolleri için, kartlı geçiş sistemleri kullanılmaktadır. Giriş ve çıkış sayısının çok olduğu yerlerde, girişleri düzenlemek ve kontrol edebilmek için turnike sistemleri en ideal sistemlerden birisidir. Diğer alınan tedbirlerin başında ise iş yerleri için yangın alarm sistemleri ilk sırada yer alır. Ayrıca yangın, hırsızlık gibi olaylara karşı çeşitli alarm sistemleri elektronik güvenli sistemleri arasında bulunan seçeneklerdir.

Güvenlik Her Yerde

Bir iş yeri açtığınızda siz yokken güvenliğinin sağlanabilmesi için alarm sistemi en ideal koruma sistemdir. Hırsız ve yangın alarm sistemleri olarak ayrılan bu sistemler günümüzde bir ihtiyaç haline gelmiştir. Öte yandan güvenlik tedbirlerinin artırılması için, birçok yerde geçiş sistemleri kullanıldığını günlük hayatta sıklıkla görürüz. Bir organizasyona katıldığımızda veya metroya bineceğimiz zaman öncelikler turnike sistemleri bizi karşılar. Bu Araç sayısı fazla olduğu için, bina otoparklarına ve iş yeri parklarına girişlerde plaka tanıma sistemi kullanılarak yabancı araçların girişleri engellenmeye çalışılmaktadır. Buralara girişleri engellemek için bariyer geçiş sistemleri plaka sistemi ile entegre olarak çalışır. Bina güvenlikleri ve özel alan güvenlikleri için şifreli geçiş sistemleri kullanılmaktadır. Evlerden hırsızlık olaylarını önlemek için, bina girişlerine görüntülü diafon sistemleri takılmakta ve gelen kişilerin görüntüleri zil çaldığında evden görülebilmektedir.

Güvenlik Sistemleri Hizmetleri

Gazi Information Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. güvenlik sistemleri firması olarak her türlü elektronik güvenlik sistemleri hizmetini profesyonelce ihtiyacınıza uygun bir şekilde vermektedir. Bu güne kadar yaptıkları tüm çalışmalar güçlü referanslarının bir göstergesi olmaktadır. Geçiş sistemleri hayatın birçok alanında kullanılmaktadır. Özellikle son zamanlarda revaçta olan turnike sistemi, birçok kurumsal iş yerinde geçişleri kontrol altına almak için sıklıkla tercih edilmektedir.

Firma, bünyesinde bulundurduğu uzman ekibi ve geniş ürün yelpazesiyle network altyapı ve yapısal kablolama sistemlerini en doğru şekilde analiz edip, son teknolojiye uygun bir şekilde sizlere çözümler sunmaktadır. Sizde firmanın verdiği hizmetlerden yararlanmak veya daha fazla bilgi almak isterseniz, firmayla rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz.